HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 10:17

“POLİS AKADEMİSİ, ORDU’YA ÇOK GÜZEL OLUR”

Polis Akademisi mezunu olan ve mesleki kariyerinde üstün vasıflara sahip, başarıdan başarıya koşan Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, “Ordu’ya Polis Akademisi yapılabilinirse çok güzel olur” dedi. İl Emniyet Müdürü Suat Çelik,
“POLİS AKADEMİSİ, ORDU’YA ÇOK GÜZEL OLUR”

Polis Akademisi mezunu olan ve mesleki kariyerinde üstün vasıflara sahip, başarıdan başarıya koşan Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, “Ordu’ya Polis Akademisi yapılabilinirse çok güzel olur” dedi.

İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda gazetemizin Ordu Büyükşehir olmadan öncede bir Polis Akademisi beklentilerimiz vardı. Siz bu konu üzerinde bir çalışma yapmayı düşünüyor veya planlıyor musunuz? sorusu üzerine Ordu’ya Polis Akademisinin yapılmasının düşüncesinin bile güzel bir fikir olduğunu söyledi.

“POLİS AKADEMİSİ, ORDU’YA ÇOK GÜZEL OLUR”

Çelik, yaptığı açıklamada; “Ben de Polis Akademisi mezunuyum. Bu düşünce ve fikir aslında Ordu için çok uygun. Aslında Polis Akademisi yapılabilinirse çok güzel ve yerinde bir karar olur. Bunun için hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu hususta atılabilecek her adıma bende sonuna kadar destek veririm. Kaldı ki, Polis Akademisi açılırsa güvenlik tedbirleri konusunda uzman bir isim olarak verilecek olan derslerde bizlerde seve seve katkıda bulunuruz” diye konuştu.

“TEK İSİM BENİM”

Güvenlik tedbirleri konusunda dünyada tek isim olduğunu da belirten Çelik; “Bundan bir başka isim daha ortaya çıkarsa ben yine bir adım da öne çıkarak birisi de benim ve birincisi de benim derim” diyerek alanında ki iddiasını sürdürdü.

“GÜVENLİK TEDBİRLERİ KONUSUNDA 1. SIRADAYIZ”

Çelik, ayrıca güvenlik tedbirleri konusunda dünyada 1. Sırada olduğumuzu ve bunun bir tevazu olmadığını ileri sürerek Ordu’nun güvenlik açısından da Türkiye’de 7. Sırada olduğunu da sözlerine ekledi.  (Haber Şafak DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : “POLİS, AKADEMİSİ, ORDU’YA, ÇOK, GÜZEL, OLUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız