HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Nisan 2017 Cuma Saat: 09:50

“YAPTIĞINIZ İŞİ SEVİN, SEVDİĞİNİZ İŞİ YAPIN”

  İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Sayın Kadri Kabak, Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde eğitim gören son sınıf öğrencilerine tavsiyelerde bulundu. Çok çalışmanın ve tecrübe sahibi olmanın önemine
“YAPTIĞINIZ İŞİ SEVİN, SEVDİĞİNİZ İŞİ YAPIN”

 

İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Sayın Kadri Kabak, Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde eğitim gören son sınıf öğrencilerine tavsiyelerde bulundu. Çok çalışmanın ve tecrübe sahibi olmanın önemine değinen Kabak, başarıya giden yolun “Yaptığınız işi sevin, sevdiğiniz işi yapın” anlayışından geçtiğini söyledi.

 

Genel Müdür Yardımcısı Sayın Kadri Kabak, İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleri Dairesi Başkanlığının İŞKUR Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlediği etkinlikte Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencileriyle buluştu. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Yardımcısı Kabak “Öğrenme, hayat boyu devam eden bir süreç. Her gün yeni şeyler öğrenmekten keyif almalısınız. İşgücü piyasasında başarıya giden yolda tecrübe sahibi olmak büyük önem taşıyor” dedi. Üniversite yıllarının iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Kabak, işverenlerin gerçekleştirdikleri mülakatlarda ilk üç soruda işe alacağı kişiyi analiz ettiğini vurguladı.

 

Kabak, özellikle öğrencilik döneminde çalışma hayatında tecrübe sahibi olmanın ülkemizde çok düşük olduğunu, ancak İŞKUR’un son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalarla üniversitelerde kariyer planlaması konusunda bilgilendirmeler yaptığına değinerek “İŞKUR olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız. 86 üniversitede İŞKUR irtibat noktası kurduk. Ankara Üniversitesiyle de bir protokol imzaladık. En kısa sürede irtibat noktamızı açacağız” diye konuştu. İŞKUR’un köklü bir kurum olduğunu, 2003 ve 2011 yıllarında önemli değişimler yaşadığını ifade eden Genel Müdür Yardımcımız Kabak, yaklaşık 3 bin 500 iş ve meslek danışmanı ile işgücü piyasasının yakından izlendiğini, arz ve talebin buluşturulması noktasında önemli mesafeler kat edildiğini belirtti.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız