HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 12:59

İŞVERENLERE SGK’YI UZMANI ANLATTI

  Ünye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Oda üyelerine yönelik düzenlediği seminerde Sosyal Güvenlik Kurumu’nu işverenlere uzmanından anlattı. ÜTSO Rıfat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde katılanlara seminer
İŞVERENLERE SGK’YI UZMANI ANLATTI

 

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Oda üyelerine yönelik düzenlediği seminerde Sosyal Güvenlik Kurumu’nu işverenlere uzmanından anlattı.

ÜTSO Rıfat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde katılanlara seminer öncesi bir konuşma yapan ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, “Biz oda olarak üyelerimiz ile uzman arasında aracılık yapıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası’nın görevi arabuluculuktur. Mağdur olanla çözüm odaklı olarak bu işi yürütmesi gereken kişileri görüştürmek. Ben bu eğitim çalışmamızın faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Seminerde Ünye’ye davet edilen Gelişim Akademisi Başkanı Yasemen Çalışkan’ın moderatörlüğünde SGK Uzmanı Hadi Eyce işverenlere önemli bilgiler verdi.

Soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen seminerde konuşan SGK Uzmanı Hadi Eyce, sigortalı işe giriş bildirgeleri ile ilgili uygulama, idari para cezaları ile miktarları, işyeri tescili, prime tabi olan ve olmayan ödemelerin irdelenmesi, iş kazalarında izlenecek yol, asgari işçilik uygulaması, kayıt dışı istihdam, iş sözleşmesinin türleri, yıllık izinler nasıl uygulanmalı, işe iade davaları, bonservis, yarım zamanlı çalışma, alt işveren- işveren vekili uygulaması konularında ayrıntılı bilgi verdi.

 

 (ÜNYE KENT HABER )

 

Anahtar Kelimeler : İŞVERENLERE, SGK’YI, UZMANI, ANLATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız