HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Haziran 2017 Pazartesi Saat: 10:16

AYDIN; “BASIN DEMOKRASİNİN TEMİNATI OLMUŞTUR”

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (OGC) Recep Aydın, Türkiye’de demokrasinin tek teminatının basın olduğunu söyledi. Yazılı, görsel, işitsel ve internet medyacılığının Ordu’da çok önemli bir konuma geldiğini savunan Başkan Recep
AYDIN; “BASIN DEMOKRASİNİN TEMİNATI OLMUŞTUR”

Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (OGC) Recep Aydın, Türkiye’de demokrasinin tek teminatının basın olduğunu söyledi. Yazılı, görsel, işitsel ve internet medyacılığının Ordu’da çok önemli bir konuma geldiğini savunan Başkan Recep Aydın, basın camiasına önemli mesajlar verdi.

OGC’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde konuşan Aydın; “Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri, ilimize olduğu gibi bize de çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır.

Basın, demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından biridir ve tarih boyunca sürekli demokrasinin teminatı olmuştur. Güçlü bir demokrasi kuşkusuz basın özgürlüğünden geçer. Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması bakımından hayati önemdedir.

Basın, halkın haber alma hakkının teminatıdır. Halkın denetim ve kontrol sigortasıdır. Biz, işini doğru, dürüst ve tarafsız yapan basın emekçilerine her zaman saygı duymaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Ancak mesleğini menfaatine kurban edenlere karşı da duruşumuz nettir” dedi.

Ordu Müftüsü Mürsel Öztürk’ün dualarıyla başlayan OGC’nin geleneksel iftar yemeğine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti ve CHP Ordu İl ve İlçe Başkanları, Daire Müdürleri, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Mehmet Ali Dim, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Eğitim, Sağlık, Kültür Sanat, Spor ve İş dünyasının ileri gelen isimleri katıldı. Yemeğe ayrıca Ordu’nun yanı sıra ilçelerde görev yapan çok sayıda basın mensubu da katıldı. (ORDU YENİ HABER)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız