HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Kasım 2017 Perşembe Saat: 11:06

OBB’DEN PERŞEMBE’YE ASFALT YOL

  Ordu Büyükşehir Belediyesinin Perşembe ilçesindeki ulaşım yatırımları sürüyor. Başkan Enver Yılmaz, ilçede şimdiye kadar 99 km asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.  
OBB’DEN PERŞEMBE’YE ASFALT YOL

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Perşembe ilçesindeki ulaşım yatırımları sürüyor. Başkan Enver Yılmaz, ilçede şimdiye kadar 99 km asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.  

 

34 KM SICAK ASFALT VE 65 KM SATHİ ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

 

Göreve başladıkları günden itibaren ilçelerde asfalt seferberliği başlatarak vatandaşlara hak ettikleri hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Perşembe’de bu zamana kadar 34 km sıcak asfalt ve 65 km sathi asfalt yol çalışması yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemizde ana ve ara yolların birçoğunu, yaptığımız bu çalışmalar doğrultusunda çamurdan kurtardık. Altyapıyı hazır hâle getirdiğimiz kısımlardaki asfalt çalışmalarımıza mevsim koşulları el verdiği ölçüde devam edeceğiz” dedi.

 

MAHALLE YOLLARI ÇAMURDAN ASFALTA DÖNÜŞTÜ

 

Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yolun sorun olmaktan çıkarıldığını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Beyli-Güzelyurt grup yolu, Çınar-Töngeldüzü-Radar-İstanbulboğazı, Eski Kırlı Yolu, Çerli Saray Mahalle Yolu, Cumhuriyet-Bakırcılar-23 Nisan-Eğitim- Kültür- 30 Ağustos Caddeleri ile Kum Sokak, Piroğlu Sokak 9 Eylül Sokak, Hekim Sokak ve daha birçok noktada sıcak asfalt; Saray Gündoğdu, Doğanköy, Medreseönü, Anaç Ortatepe, Kırlı Çamarası, Ortaköy, Çerli-Soğukpınar Dereyolu, Çamarası-Ilıca, Hacılar, Çaytepe, Yazlık, Okçulu, Medreseönü-Yazlık-Kazancılı ve Kovanlı Mahalle yolunda da sathi asfalt çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : OBB’DEN, PERŞEMBE’YE, ASFALT, YOL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız