HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Nisan 2016 Cumartesi Saat: 11:47

“Kendinizi Sürekli Yenileyin”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu il genelinde göreve başlayan aday öğretmenlerle bir araya geldi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu il genelinde göreve başlayan aday öğretmenlerle bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonu’nda aday öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Meslek yaşamınız boyunca pek çok hedefleriniz olacak.  İdareci olmak, daha üst düzey görevlere atanmak gibi. Meslek yaşamınız boyunca dürüst, namuslu ve örnek bir kişi olmaya özen gösterin, çalışkan olun, üretken olun” dedi.

Konuşmasında, öğretmenlere çok büyük görevler düştüğünü dile getiren Vali Balkanlıoğlu, “Sizler hepiniz değişik branşlarda öğretmenlersiniz. Diyelim  ki, velilerden, öğrencilerden büyük memnuniyet sağlıyorsunuz. Hep taze bir heyecanla hazırlanıp okula geliyorsunuz. Bütün öğrencileriniz sizi seviyorlar ve derslerinde çok başarılılar. Sizin gösterdiğiniz derslerde daha fazla soru çözülüyor. Bu sizin başarınız ama aynı zamanda okul müdürünün de başarısı sayılıyor. Bu nedenle de halk oraya rağbet ediyor. Neden?  Çünkü,  okul çok başarılı, müdür ve öğretmenler çok başarılı. Bütün veliler memnun. Sizlere çok büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, “Okuldan mezun ve  taze bilgilerle geldiniz. Zaman değişiyor, sürekli yenileniyor, bilgiler sürekli ilavelerle kendini yeniliyor. Eğer mezun olduğunuz okul bilgilerine gram ilave yapmadan eğitim hayatını sürdüreceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Her gün taze bir bilgi ve heyecanla okula gitmeniz lazım. Ben  bugün çocuklara ne anlatayım önceden hazırlanıp gitmenizde fayda var” diyerek, bazı tavsiyelerde bulundu ve  “Siz çok zor, çok kutsal, çok önemli bir göreve talip olmuşsunuz. Milletin geleceği açısından ne denli önemli olduğunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz, eğitimcisiniz. Biz burada oturup sizlere seslenebiliyorsak bizde bir öğretmenin eseriyiz” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Anahtar Kelimeler : “Kendinizi, Sürekli, Yenileyin”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız