HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Eylül 2018 Pazartesi Saat: 09:10

OSMANİYESPOR-Y.ORDUSPOR: 0-0

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, dördüncü hafta da deplasmanda oynadığı maçta Osmaniyespor ile golsüz berabere kaldı.                 Osmaniye 7 Ocak Stadı’nda oynanan ve Osmaniyem Televizyonundan da can yayınlan
OSMANİYESPOR-Y.ORDUSPOR: 0-0

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, dördüncü hafta da deplasmanda oynadığı maçta Osmaniyespor ile golsüz berabere kaldı.

                Osmaniye 7 Ocak Stadı’nda oynanan ve Osmaniyem Televizyonundan da can yayınlanan karşılaşma da Barkan Kara, Kadir Beyaz ve Burak Celep hakem üçlüsü görev yaptı.

                Müsabakada ev sahibi Osmaniyespor, Hasan Kaya, Oğulcan Enes Demiroğlu (Dak 80 Hüseyin Rüzgar), İlyas Ekiz, Samet Göker, Abdulsamet Can, Sergen Ekinci (Dak 80 Emrah Özyaylaz, Alper Yener, Eser Akbaş, Ersun Cengiz ve Muhammet Akyıldız (Dak 68 Engin Güngör) lü kadrosuyla mücadele  etti.

                Konuk Y.Orduspor’da Murat Demir, Ramazan Sal, Kerim Bölük, Furkan Işıkdemir (Dak 70 Aykut Öztürk), Mustafa Öztürk, Sebahattin Usta, Mustafa Kayabaşı,  Fatih Solmaz, Fatih Şerefoğlu (Dak 62 Burak Aydın) ve Hasan Kaya (Dak 67 Muhammet Atay)lı kadrosuyla mücadele eden taraf olmdu.

Kızılcabölükspor 5 Adıyaman 1954 Spor 0, Kemer 2003 Spor 2 Düzcespor 0, Alibeyköyspor 2 Karşıyaka 2, Esenler Erokspor 2 Van Büyükşehir Belediyespor 0, Altındağ Belediyespor 0  Sultanbeyli Belediyespor 0,                Pazarspor 1 Bergama Belediyespor 1 ve Ofspor 1 Catalcaspor 2.

                Bu arada TFF 3.Lig 3.grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor, sahasında oynadığı maçta Karacabeyspor 4-1 mağlup oldu.

                Öte yandan yenilgisiz yoluna devam eden   Y.Orduspor, 5.hafta da sahasında Ofspor’u konuk edecek. Karşılaşma 30 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’de Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanacak.

                TFF 3.Lig 2. Grupta ayni hafta ve ayni gün oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                Elaziz Belediyespor-Altındağ Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor-Osmaniyespor, Düzcespor-Bergama Belediyespor, Çatalcaspor-Pazarspor, Sultanbeyli Belediyespor-Kızılcabölükspor, Van Büyükşehir Belediyespor-Kırşehir Belediyespor, Kemer 2003 Spor-Alibeyköyspor ve Karşıyaka- Esenler Erokspor.

                Öte yandan TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor’da 5.hafta da  deplasmanda Ankara Adliyespor’la karşılaşacak. Müsabaka 1 Ekim Pazar günü saat 15.30’da oynanacak. (Ordu Yeni Haber)

               

 

Anahtar Kelimeler : OSMANİYESPOR-Y.ORDUSPOR:, 0-0

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız