HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Haziran 2020 Çarşamba Saat: 10:49

YABANCI ATLETLERE LİGLER YASAK

TAF Başkanı Fatih Çintimar, Ankara’da yaptığı basın toplantısında önümüzdeki ay başlayacak olan atletizm faaliyetleri ve geçen hafta danışma kurulunda alınan kararları açıkladı. Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Atlet
YABANCI ATLETLERE LİGLER YASAK

TAF Başkanı Fatih Çintimar, Ankara’da yaptığı basın toplantısında önümüzdeki ay başlayacak olan atletizm faaliyetleri ve geçen hafta danışma kurulunda alınan kararları açıkladı.

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Atletizm Federasyonu Resim İnternet Sitesi’nde de yayınlanan açıklamasında,  liglerde artık yabancı atlet yarıştırılmayacağını açıklarken, yetiştirdikleri sporcularla artık kendi kendisine yeten bir federasyon olduklarına dikkat çekti.

Başkan Çintimar, daha sonra şunları kaydetti:

 “Mevcut durumda yabancı statüsünde kros takımlarımızda bir sporcu, pist takımlarımızda 3 bayan 3 erkek yarışabiliyordu. Ama 2020 liglerimizle birlikte artık bizim liglerimizde yabancı sporcuların yarışmasına gerek kalmadığını, sporcularımızın onlarla aynı durumda yarışabildiğini çok fark olmadığı gördük. Bununla alakalı bize vermiş oldukları destekten dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere tüm spor teşkilatına teşekkür ediyorum.”

TAF Başkanı Çintimar, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’nde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi illerde yarış yapacaklarını, pist takviminin ise 18 Temmuz’da Ankara’daki deneme yarışmalarıyla açılacağını vurguladı.

Yapılan açıklamaya göre, bu sezon Süper Lig dışında diğer lig yarışmaları tek kademe olarak gerçekleştirilecek.

TAF Başkanı Fatih Çintimar, Olimpik kadro atletleri için kampların başladığını ve milli atletlerin yurt dışında uygun grand prix yarışmalarında yarışmalara katılacaklarını da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler : YABANCI, ATLETLERE, LİGLER, YASAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız