HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Mart 2021 Perşembe Saat: 10:08

52 ORDU, KARAKÖPRÜYE TESLİM

Misli.Com.3.Lig,4. Grup da mücadele eden ve Play-Off hesapları yapan 52 Orduspor, sahasında oynadığı maçta kümede kalma mücadelesi veren  Karbel Karaköprü Belediyespor’a 2-1 yenildi.                 Hakan Ergin, Vural Gül ve
52 ORDU, KARAKÖPRÜYE TESLİM

Misli.Com.3.Lig,4. Grup da mücadele eden ve Play-Off hesapları yapan 52 Orduspor, sahasında oynadığı maçta kümede kalma mücadelesi veren  Karbel Karaköprü Belediyespor’a 2-1 yenildi.

                Hakan Ergin, Vural Gül ve Sinan Günaydın hakem üçlüsünün görev yaptığı maça 52 Orduspor,Taha Ayan, Hasan Genç, Şükrü Kaan Kılıçaslan, G.Berkay Yıldız, Yavuz Alemdar, M.Emin Balcılar, Ali Kemal Başaran, Eyüp Poyraz, Gökhan Erdöl, Eşref Korkmazoğlu ve Yusuf Avcılar’lı onbiriyle başladı.

                Oyuna daha sonra 68.dakikada G.Berkay Yıldız’ın yerine Sebahattin Usta ve Yavuz Alemdar’ın yerine Oğuzhan Birben, 84.dakida Eyüp Poyraz’ın yerine H.İbrahim Pekşen ve Gökhan Erdöl’ün yerine Gökhan Özer dahil oldular.

                Karşılaşma süresince 52 Orduspor’da G.Berkay Yıldız, Eyüp Poyraz, Yavuz Alemdar sarı kart gören futbolcular oldular.

                Karşılaşmanın gollerini 52 Orduspor adına 48.dakikada Gökhan Erdöl, Karbel Karaköprü Belediyespor  adına da 26.dakikada Erdi Kasapoğlu, 54.dakikada Mehmet Demirözü kaydetti.

                52 Orduspor aldığı bu yenilgiyle 35 puanda kalırken, sahayı galibiyetle terk eden Karbel Karaköprü Belediyespor’da puna sayısını 27’ye yükseltti.

Öte yandan  52 Orduspor, 26.hafta da deplasmanda ikincilik mücadelesi veren  Bursa Yıldırımspor’la karşılaşacak. Müsabaka 17 Mart 2021 Çarşamba günü saat 14:00’de oynanacak.

                Ayni grup da oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                17 Mart 2021 Çarşamba:

                Silivrispor-Bergama Belediyespor, Alanya Kestelspor-Düzcespor, Kozanspor-Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Bayrampaşaspor-1954 Kelkit Belediyeshor, Karbel Karaköprü Belediyespor-Sultan Beyli Belediyespor, Siirt İl Özel İdarespor-68 Aksaray Belediyespor ve Adıyaman  1954 Spor- Modafen.

                4. grup da 26.haftayı Muğlaspor bay geçecek.

                Diğer taraftan Misli.Com.3.Lig, 1. Grup da mücadele eden Fatsa Belediyespor’da 23.hafta da sahasında Ofspor’la karşılaşacak. Maç 17 Mart 2021 Çarşamba günü saat 14:00’de Fatsa İlçe Stadı’nda oynanacak.

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, KARAKÖPRÜYE, TESLİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız