HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ağustos 2023 Salı Saat: 11:54

TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ BELİRLENDİ

  UEFA Avrupa Konferans Ligindeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirsporun 3. eleme turunu geçmeleri halinde eşleşecekleri rakipleri belirlendi. İsviçrenin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi so
TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ BELİRLENDİ

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un 3. eleme turunu geçmeleri halinde eşleşecekleri rakipleri belirlendi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonucu muhtemel play-off turu eşleşmeleri belirlendi.

Buna göre 3. eleme turunu geçmeleri halinde Beşiktaş, Aris (Yunanistan)-Dynamo Kiev (Ukrayna), Fenerbahçe de Twente (Hollanda)-Riga (Letonya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Yukatel Adana Demirspor ise play-off turuna yükselirse Avrupa Ligi'nden Olympiakos (Yunanistan)-Genk (Belçika) eşleşmesinde kaybeden tarafın rakibi olacak.

Üçüncü eleme turunda Beşiktaş, Azerbaycan'ın Neftçi, Fenerbahçe, Slovenya'nın Maribor, Yukatel Adana Demirspor ise Hırvatistan'ın Osijek takımıyla mücadele edecek.

Avrupa Konferans Ligi elemelerinde play-off turu ilk maçları 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.

GALATASARAY’IN REKİPLERİ BELLİ OLDU

Öte yandan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Ljubljana ile karşılaşacak temsilcimiz Galatasaray, bu turu geçememesi halinde, UEFA Avrupa Ligi play-off turuna düşecek.

Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana ile oynayacağı 3. eleme turu eşleşmesini kaybetmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda karşılaşacağı muhtemel rakipler gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu.

Sarı-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükselemezse Avrupa Ligi play-off turunda Karabağ-Helsinki eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi play-off turunda da ilk karşılaşmalar 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız