Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
RAGBİ TURNUVASI NEFES KESTİ

Ordu’da ilk defa bir Ragbi müsabakası gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ilki düzenlenen Plaj Ragbi Turnuvası nefes kesti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gençlik Spor ve Kültür Festivali kapsamında çeşitli spor turnuvalarının yanı sıra tiyatro gösterileri, konserler, çocuk oyunları ve kültür programları ile Ordulular unutulmaz bir yaz geçiriyor.
Özellikle plajda yapılan spor dalları ise sporseverler tarafından oldukça ilgi görüyor. Plaj futbolu, voleybolu, hentbolu, güreşi derken şimdi de Ragbi turnuvası gerçekleştirildi.
Birçok ilden 130 sporcunun katıldığı turnuva Altınordu ilçesi Akyazı sahilinde yapıldı. Erkek ve kadın kategorisinde kum üzerinde yarışan takımlar kıyasıya rekabet etti. Ordu’da ilk defa düzenlenen Ragbi Turnuvası ile Ordu, tarihinde bir ilki yaşadı.
RAGBİ SPORU NEDİR?
Ragbi, iki takım arasında oval bir topun el ve ayaklarla kontrol edilerek sayı yapılması esasına dayalı olarak oynanan takım oyunudur.