HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Mart 2014 Perşembe Saat: 17:30

OYLARI BÖLMEYİN

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk yüzde 50 iddiasını sürdürdü ve son araştırmalar önde olduğumuzu kanıtladı dedi.
OYLARI BÖLMEYİN

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk yüzde 50 iddiasını sürdürdü ve son araştırmalar önde olduğumuzu kanıtladı dedi. Öztürk kent sakinlerine, hayal ürünü söylentilere itibar etmeyin ve oyları bölmeyin diye seslendi.

 

            30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala kent sakinleri ile buluşmaya devam eden CHP Altınordu Adayı Şenel Öztürk; son yapılan kamuoyu araştırmalarında önde olduklarını bildirdi.

 

“Biz yüzde 50’nin üzerinde oy alacağımızı söyledik ve çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik” diyen CHP’li Öztürk; “Bunun oluşturduğunu görüyoruz. Son yapılan araştırmalar önde olduğumuzu ortaya koydu. 20 bin kişi ile yapılan çalışma bu iddiamızı ortaya çıkardı. Pazar akşamı görülecek ki yüzde 50’nin üzerinde oy alarak seçimi tamamlayıp Belediye Başkanlığını alacağız. Biz istiyoruz ki oylar bölünmesin ve CHP’de birleşsin. Birleşen oyların karşılığı halkımıza hizmet olarak sunulacaktır. Zaman zaman farklı söylentiler ortaya çıkmakta bu tür söylentilere itibar edilmemeli. Bunlar hayal ürünü söylentiler. Sokakta aldığımız destekle de söylentilerin emeline ulaşamayacağı, hayal ürünü olmaktan ileri geçemeyeceğini görüyoruz. CHP birinci parti olacak. Ben iddia ediyorum inşaat mühendisi olarak kenti iyi tanıyorum ve arkadaşlarımızla birlikte en iyi çözümü sunacağız” şeklinde konuştu.

 

Sandıktan Altınordu çıkacak

 

“Pazar günü sandıktan Ordu çıkacak, Altınordu çıkacak” söyleminde bulunun CHP Adayı Şenel Öztürk; “CHP hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. 10 yıldır hizmet devam ediyor. Hizmette kesinti olmayacak ve aynı yerden daha hızlı devam edecek. Köylerde artık şehrin ve belediyelerin sınırlarında.  Biz genişleyen o sınırları da içine alarak hizmeti yaygınlaştıracağız. Altınordu’yu altın gibi bir şehir yapacağız. İstihdamı artırıp işsizliği önleyeceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimiz ve mimari projelerimiz hayata geçtikçe insanlar mutlu olmaya ve iş bulmaya başlayacaklar. Esnafımızın ve sanayicimizin yanında olacağız. 4. Sanayi sitesini sosyal donatı alanları ile birlikte Altınordu’ya kazandıracağız. Sanayi sitesini geziyor ve görüyoruz. İktidardan beklentiler vardı ama karşılanmadı. Vergi ve sigorta prim yükü esnafımızı sıkıntıya sokuyor. Biz tüm imkanlarımızla esnafımızın sanayicimizin yanında olacağız. Ordu’yu iyi tanıyorum, ekibimle birlikte sorunların üstesinden geleceğiz” açıklamalarında bulundu. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : OYLARI, BÖLMEYİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız