HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Mart 2016 Cumartesi Saat: 11:52

BAKAN VEYSEL EROĞLU, ORDU’DA

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bugün Ordu’da çeşitli invelemelerde bulunmak ve bazı tpoplantılara katılmak için Ordu’ya geldi. Dün akşam saatlerinde Ordu’ya gelen Bakan Eroğlu geceyi DSİ Misafirhanesinde geçirdi.
BAKAN VEYSEL EROĞLU, ORDU’DA

BAKAN VEYSEL EROĞLU, ORDU’DA

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bugün Ordu’da çeşitli invelemelerde bulunmak ve bazı tpoplantılara katılmak için Ordu’ya geldi.  Dün akşam saatlerinde Ordu’ya gelen Bakan Eroğlu geceyi DSİ Misafirhanesinde geçirdi.

Bakan Eroğlu’nun programında ise günün ilk periyodunda Ordu Valiliğini ziyaret, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını ziyaret ve burada ORKÖY Kredisi kullandırılan Orman köylülerine sertifika dağıtımı yaptıktan sonra Ordulu şehit uzman çavuş Fatih Efiloğlu’nun cenaze törenine katılacağı belirtildi.

Günün ikinci bölümünde ise Ünye’den Ordu’ya gelecek olan Bakan Eroğlu, Botanik Park, Durugöl eski çöp alanı ve Mostar Köprüsünde incelemelerde bulunacak. İncelemelerin ardından Valilik toplantı salonuna geçecek olan Bakan Eroğlu, Koordinasyon toplantısında da bilgilendirilecek.

Bakan Eroğlu incelemeler ve toplantıların ardından ise günün son dilimini partisinin İl Başkanlığı binasını ziyaret ederek tamamlayacak. Geceyi de Ordu’da geçirecek olan Bakan Eroğlu yarında katılacağı bazı programların ardından Ordu’dan ayrılacak (ŞAFAK DELİÇAKAR/OYH)

Anahtar Kelimeler : BAKAN, VEYSEL, EROĞLU, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız