HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2023 Perşembe Saat: 09:45

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÇARESİZLER ÖLÜMÜNE BEDEL ÖDÜYOR Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiye işte! Siyasetteki; seviyesizlik ve samimiyetsizlik aldı başını gidiyor, insanlar ötekileştirilmiş ve kim kime dum duma yaşıyor. Sistemin kaymağ
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ÇARESİZLER ÖLÜMÜNE BEDEL ÖDÜYOR

Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiye işte! Siyasetteki; seviyesizlik ve samimiyetsizlik aldı başını gidiyor, insanlar ötekileştirilmiş ve kim kime dum duma yaşıyor. Sistemin kaymağını yiyenler gemicik ve yatlar da keyif çatıyor, gariban ve  çaresizler de bedel ödüyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Elbette bilgi ve fikir aldığımız insanlar var. bana bu işleri öğretecek en son insan Edip Sevinç gibilerdir. Çünkü Türk fındığını yıllardır getirdikleri yer ortadadır. Türk insanların emeğini karanlık kuytu köşelerde pazarlayarak ne hale getirdiğini kendi ağzıyla anlatıyor. Siz kendinizi ihracatçı diye tanımlarken, fındık satmıyorsunuz, koca bir ülkeyi, Türk insaninin alın terini satıyorsunuz. O yüzden sizden öğrenecek bir şeyimiz yok.

Allaha şükür, bu coğrafyada herkes yabancı kartelin hesabına misyonerlik yapmıyor. Milli menfaatleri gözeten ihracatçılarımız da var. Badem dilinize pelesenk olmuş, millet artık bu numaraları da yemiyor. Şili'de ABD'de üretimin artması için çabalayan koyun koyuna yattığınız Ferrero’dur. Bu sene Rekabet Kurulu’nun gözetiminde olduğu için onun yapamadığı ayak oyunlarını TMO'ya yaptırıp eksiği de siz tamamlıyorsunuz. Bu yüzden benimle oturup çay içmek değil, yerinizde olsam sokağa çıkmaya utanırım.”(Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yalana bayılanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TATLICAN BERBER SALONU

Dursun TATLICAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

AYAR SAATÇİLİK

Sahipliğini yılların tecrübeleri  Sefer ve  Naci Ayar kardeşlerin yaptığı Ayar saatçilik müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kaliteli saat satış ve tamir  adresi Ayar Saatçilik, Sırrı paşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Ayar  Saatçiliğe, 0542 272 73 52 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                İki kardeşin bir adreste çalıştığı Ayar Saatçilik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini Recep ve Anıl Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

USTA İLETİŞİM

Çin telefonları tamiri,  O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı ve teknik servisi Usta iletişim müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini Ordu’nun renkli simalarından Serkan Usta’nın yaptığı Usta ileşitişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veren Usta iletişime  222 07z 06 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda spor sohbetinin de adresi olan  Usta iletişime, hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş, hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini yılların tecrübesi Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati Yakup Can Özgül ve Tanju Coşkun ile birlikte müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına bol kazançlı günler dileğimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Güven ve vefa defteri kapandı gitti. İnsan bile insana yabancı,  herkes hayatını bir çeşit yaşıyor. Şahsi çıkar ve para hep önde koşuyor, yarın ne getirir hiç belli değil.

 

 

O GÜN BUGÜN

Bizim Ülke işte! Siyasetteki; seviyesizlik ve samimiyetsizlik aldı başını gidiyor, İnsanlar ötekileştirilmiş, sistemin kaymağını yiyenler gemicik ve yatlar da keyif çatıyor. Çaresizler de ölümüne bedel ödüyor.

 

 

HARBİDEN

İki nimet vardır ki, insanlar onların kıymetini hakkıyla takdir edemezler. Onlardan biri sıhhat, diğeri de boş vakittir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde (21 Şubat 2023 Salı ) toplam 42 bin 310 vatandaşın hayatını kaybettiğini,

**************************

x-TÜİK’in araştırmasına göre Ordu’nun  nüfusunun  bu yılda düştüğünü,  Ordu’nun 2020’de 754 bin 655 olan nüfusunun, 2021’de 754 bin 577’ye, 2022’de 754 bin 163’e, bu yıl da 753 bin 396’ya düştüğünü,

**************************

x-TÜİK verilerine göre 2022 yılında 11 binden fazla konutun satıldığı Ordu’da, Ocak ayında 716 konut satışının gerçekleştiğini,

**************************

x-Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi belli olduğunu,  Doç. Dr. Hakan Timur’un görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başhekimlik görevine  aynı hastanede görevli Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Yılmaz’ın  atandığını,

**************************

x-52 Orduspor’da büyük umutlarla transfer edilen ve oynadığı ikinci maçtan sonra kadro dışı bırakılan Anıl Taşdemir konusunda flaş gelişme yaşandığını, Yönetim Kurulu Anıl Taşdemir’i affettiğini,  Anıl’ın uzun süreden sonra önceki gün  takımla idmana çıktığını,

**************************

x-Ordu’ya deprem bölgesinden 3 bin 500’ün üzerinde vatandaş geldiğini, Ordu’ya gelen depremzedelerin 520’sinin öğrenci olduğunu,  depremzede öğrencilerin Ordu’da eğitim ve öğretimlerine başladıklarını,

**************************

x-Ordu Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Yusuf Uzunlar, “Ordu kivisinin tadı ve aroması diğer illerde üretilen kivilerden daha farklı ve lezzetli. Böyle bir kivimiz varken bakımlarını yapıp, kışlık gübresini de atarak verim ve kalitemizi koruyalım.” dedi.

**************************

x-Trafik kazalarını azaltmaya yönelik denetimlerde; 62 araç trafikten men edilirken, 26 araç sürücüsünün sürücü belgesinin  ise geri alındığını,

**************************

x-Depremin ilk anından itibaren bölgeye giden Ordu Büyükşehir ekiplerinin depremden etkilenen illerdeki çalışmalara katıldığını,  deprem bölgesinde Ordu’dan toplam 2 bin 155 personel ve 595 adet iş makinası görev alırken Büyükşehir Belediyesi de bu çalışmalara 285 personel, 245 araç ve iş makinası ile katkı verdiğini,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız