HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

YAZIKLAR OLSUN!..

19 Haziran 2017 Pazartesi Saat: 10:52

Öyle enterasan şeyler oluyor ki, Türkiye’de öyle… İnsan alim olsa aklı almıyor, bilgin olsa ilmi, bilmi yetmiyor, evliya olsa hiçbir kitaba sığdıramıyor, insan olsa konduracak fıtrat bulamıyor kendinde.

Bunca rezalet karşısında da bize de sadece “İNSANI İNSANLIĞINDAN UTANDIRANLARA YAZIKLAR OLSUN!!!” demek kalıyor.

Kediye tecavüz eden, köpeğe tecavüz eden, çoluğa çocuğa sabi sübyana tecavüz eden, otobüslerde, metrolarda genç kızlar ve kadınları taciz edip mastürbasyon yapan ahlak fukaraları, namussuz, şerefsiz, haysiyetsiz, izzeti nefsinden yoksun olanlara zaten insan demiyoruz da, biz nasıl bir toplum oluyoruz demekten de kendimi alamıyorum...

Bir de her sene şu umuma açık halk iftarlarında iftar açmaya giden vatandaşları zavallı, aciz, muhtaç gözüyle bakıp da bunlara yalaka yulaka diye sosyal medya sayfalarından hakaret yağdıran densiz, utanmaz 'AR' fakirlerine ne demeli.
İnsanı insanlığından utandıran pisliklere, arsızlara yazıklar olsun...

Bazı densiz, kendini bilmeyen, kendi yaşadığından bihaber insanlar, buralarda yapılan paylaşımlara olmadık hakaretler yağdırıyorlar.

Yahu bu bir iftar sofrası, bu bir birlik beraberlik sofrası, bu memlekette kimse acından ölmüyor, devlette vatandaşını zaten açlıktan, kıtlıktan öldürmüyor. ‘Bir tas çorba için, bir kaşık yemek için vs.’ şunu bekliyorlar, bunun peşindeler, yalakalar, yulakalar diye yazılar yazarak milletin değerlerine dil uzatmak, hiçbir densizin haddine düşmez, düşemezde…

Herkes görevinin ve ekmeğinin peşinde alın teri ile kazanç peşinde iken, siz burada ki basın mensuplarına da, burada ki güvenlik kolluklarına da, orada tasınızı dolduran hizmet eden ve bu hizmete vesile olanlara, gece nöbetine kalıpta iftarını burada açanlara, gece işçilerine, sizin dil uzatmaya diliniz, yazmaya elinizde yetmez zaten bunu da bilesiniz.

Bugünlerde bu mübarek ayın son günlerinde birileri zülfünüze dokunmadan ben yarenize dokunayım. Dokunayım da belki aklınızı başınıza toplarsınız.

Pek sanmıyorum ama bu tür insanlarda ahlak ta yok, çünkü ahlak tanımında yazan ifadelerin hiçbiri bunlarda yok ki, bunlara karşı bana düşen son söz ise yine yazıklar olsun demek kalıyor…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları