HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Erol KARAER

Erol KARAER

ANAVATAN ORDU

28 Temmuz 2017 Cuma Saat: 09:59

 

 

 

Ne demiş yüce Önder Atatürk ‘ Benim tek umudum gençliktir’

Nereden geldi bu laf diyeceksiniz şimdi.

Bir süreden bu yana heyecanlı bir genç arkadaşımız Anavatan partisi Ordu il ve ilçe teşkilatlarını canlandırmak için var gücü ile çalışıyor çabalıyor.

Son olarak Partinin genel başkanı İbrahim Çelebi’nin katılımı ile  Ordu il ve Altınordu ilçe başkanlıklarını açılışı yapıldı.

Genç kardeşimiz Bora Levent Özer Kalpaklıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen kuruluş sonrası  çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

MHP ve Devlet Bahçeli’nin içinde bulundukları durum ve Bahçeli’nin   AKP’ye sorunsuz desteği nedeniyle  merkez sağda oluşan bir boşluğu Anavatan partisi doldurmak istiyor ve geçmiş döneminde ki olduğu gibi yine iktidara yürümek düşüncesini taşıyor.

Genel Başkan Çelebi açılışta Anavatan partisine büyük özlem duyulduğunu belirterek  şunları vurguluyordu :

“Anavatan patisinin o kucaklayıcı, herkesi kapsayıcı kimseyi ötekileştirmeyi siyaset felsefesine tekrar Türkiye’nin aynı 1983de rahmetli Turgut Özal ile Anavatan Partisi’nin kurulduğu dönemden daha çok ihtiyacı var. Dikkat edin akşama kadar oruç tutuyoruz iftar yemekleri veriyoruz, iftar yemeklerinin sonunda siyasetçilerimiz kürsüye çıktıklarında hakaret dili bağırma, çağırma, birilerine ayar çekme milletimiz bunlardan bıktı. Milletimiz zaten ekonomik anlamda çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Toplum olarak o kadar zor bir süreçten geçiyoruz ki, biz milli değerlerimizle, Türklük kültürümüzle de, İslamiyet kültürümüzle de kadına el kalkmadığı bir dönemde kadın tacizleri, cinayetleri had safhada. Bir hamile hanımefendinin park probleminden dolayı darp edildiği günü yaşıyoruz. Bir minibüste kucağındaki çocuğa saldırılacak derecede toplum psikolojini kaybetmiş biz nerelere gidiyoruz. Toplumun geldiği bu noktada biz siyasetçilerinde hataları var. Biz kullandığımız dil ayrıştırıcı, ötekileştirici dil sokağa yansıdığı zaman önünü alamadığımız tehlikeler addediyor. Onun içindir ki özellikle siyasetçiler ve toplumu yöneten kesimin özellikle diline dikkat etmesi gerekiyor. Siyasetçi dilinden ziyade devlet adamı dilinde konuşulması lazım. Onun içindir ki Anavatan Partisi’nin bu devlet adamı aklına Türkiye’nin ihtiyacı olduğunu görüyoruz”

Katılmamak elde değil.

Bu nedenle bir gazeteci olarak genç kardeşimiz Bora Levent Özer Kalpaklıoğlu’nun başarılı olmasını diliyorum , istiyorum.

Siyasetin bu tür gençlere ayrıştırmadan yol almak isteyenlere ihtiyacı var.

Bu nedenle  merkez sağda adam gibi bir partiye Türkiye’nin ihtiyacı var.

Bunu tekrar Anavatan başarabilir mi ?

Başarması dileği ile…

 

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları