HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Almanca Özel Ders Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

MAZERETİN ADI! PERSONEL VE EKİPMAN YETERSİZLİĞİ...

24 Eylül 2017 Pazar Saat: 12:09

Bir yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Bir yandan Altınordu, bir yandan da OSKİ'nin alt yapı, üst yapı çalışmaları derken yapılan çalışmalar esnasında ise artık vatandaşlara ve esnaflara ise büyük bir bıkkınlık ve bezginlik gelmiş.

İşe koyulurken belediyelere teşekkür etmiştik. İyi ki alt yapı ve üst yapı çalışmalarına adam akıllı bir neşter nihayet vuruldu da demiştik. Ancak bazı mahalle ve bölgelerde çalışma takvimi de uzayınca bu kez olan vatandaş ve esnafa oluyor.

Bakınız, gazetemize gelen yoğun ihbar telefonlarında örneğin Düzmahalleye 12 gündür su verilemiyormuş. Vatandaşlar her gün belediyeleri ve OSKİ'yi telefon yağmuruna tutsalar da maalesef bir türlü sonuç alamadıklarını dile getiriyorlar. 12 gündür 2 tanker su dahi gönderemeyen belediyeler vatandaşlarda haklı olarak serzenişte bulunmaya devam ediyorlar.

İçme suyundan vazgeçtiklerini bana aktaran vatandaşlar, banyo ve abdest konusunda da oldukça muzdarip olduklarını söylediler. Verilen yanıtlar ise oldukça enterasan geldi. Bu kurumları arayan vatandaşlara verilen cevaplar; "Efendim makinamız, ekip ve personel sayımız her yere yeterli gelemiyor. Elimizde ki imkanlar dahilinde hizmet vermeye devam ediyoruz" diyorlarmış. Ben bu cevaba yorum yazmak istemiyorum.

Yine Taşbaşı ve civarında ortaya çıkan kanalizasyon, yol ve su çalışmaları da bu yörenin sakinlerine artık İllallah ettirmiş. Öyle ki insanlar araçlarını bile koymaya yer dahi bulamazken, zoraki park edilen bazı araçların ise çamaşır askısında kaldığı gibi ortaya çıkan görüntüler de insanların ürkmesini ve endişelerini sürdürmelerini haklı ve yerinde görüyorum.

Bir diğer mıntıka ise Devlet Hastanesinin yolu. Günlerdir süren çalışmalar sonrası ortaya çıkan sorunlar, şoför esnafını, yöre sakinlerini ve esnafları oldukça bunalıma sokmuş. Çalışma takviminin uzaması, eleman ve ekipman sayılarının yetersizliği, belediyeleri hayli güç duruma sokmuş. Hal böyle iken, bu çalışmaları başından beri söylediğimiz gibi mıntıka mıntıka, bölge bölge, semt semt yapsalardı belki bu kadar şikayet ve yakınma yaşanmazdı. Bakalım belediyeler sorunun altından nasıl kalkacak.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları