HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

YAŞ HADDİ!...

23 Aralık 2017 Cumartesi Saat: 10:36

Türkiye'de yaşın 65'mi? İşin bitmiş demektir kardeşim. Özellikle canım devletimin canım bankalarında hiç şansınız yok. Ölmeden toprağa çoktan koymuşlar sizi.
Neden mi? Emeklilere 65'inden sonra kredi yok!, Kefillik ve kefalet işlemi yok!, Hele hele birde aylık veya üç aylık aldıkları maaşlarda maaş avansı da yok!...
Evet yanlış okumadınız emekliye maaş avansı bile bu yaştan sonra kesiliyor ve emekli tamamen insanlık vasfından çıkarılıyor.
Ellerinden gelse bu devletimin, devlet bankaları neredeyse emeklinin 25-30 yıl çalışıp, didinip hak ettiği emekli maaşını bile vermeyecekler. Bu kadar yüzsüz, bu kadar pervasız olmuş bunlar.
Bu şehrin milletvekilleri, bu şehirle birlikte 81 vilayetin milletvekilleri acaba ne iş yaparlar? Ne işlerle uğraşırlar. Türkiye büyümüş öylemi? Yüzde 11.1 büyümüş öylemi? Siz 65'nden sonraki vatandaşı insanlık vasfından çıkarın. Sonra çıkıp ekranlara göbeğinizi şişire şişire Türkiye büyümüş deyin öylemi.
Hadi ordan hadi ordan, hadiiii... Siz önce devlet bankaları da başta olmak üzere vampirlikten kurtulamayan bankalara bir çeki düzen verin. Avrupa'da adam mezara girinceye kadar her şeyi sigortalı oluyor. Senin sözde büyüttüğün Türkiye'de insanlar ise canlı canlı mezara sokuluyor.
Varın gidin işinize. Büyümeniz de, haddiniz de, yaşınız, başınız da neyiniz varsa alın sizin olsun. Gölge etmeyin bu Millete başka ihsan istemiyoruz...


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları