HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

YOK HÜKMÜNDE!...

24 Aralık 2017 Pazar Saat: 10:49

Trump, Birleşmiş Milletler’in (BM) kararını yok hükmünde saysa ne yazar? Varsın saysın. Ama sen Amerikan Dolarını tanımaz ve yok hükmünde sayarsan ne yazar? Çok şey yazar.

Sen, koluna taktığın bütün İslam ülkeleri, Ortadoğu ülkeleri ve Asya’da Türk ülkelerini al arkana, tanımıyoruz biz Amerikan Dolarını, bizim için artık yok hükmündedir deyin bakalım ne yazar? Çok şey yazar.

Amerikan halkına değil, onların başkanı Trump’a vurulacak en ağır darbe bu olur. Bunu başarabilirsen, dünya lideri de sen, lider devlet de sen olursun. O halde hiçbir şey için geç kalmamış sayılırsın. Böyle bir karar alırsan, bütün İslam ve Türk Devletleri de sana sonsuza dek hep minnettar kalacaktır.

Emperyalist ve bu Siyonistlere vurulacak en okkalı tokat bu olur. Tanımayacaksın, seni tanımayan, seni yok hükmünde sayan bir zihniyetin sende hiçbir şeyini tanımayacaksın. Artık bu emperyalist ve Siyonistlere taviz ve hoşgörü zamanı çoktan geçti bile.

Böyle bir karar, yalnız Amerika’nın değil, inanın İsrail’inde sonu olur. Bunu koz olarak kullanmakta hem de açık açık kullanmakta yarar var. Geçici olarak Dolar’a bağlı ekonomi dengelerini Avro ile yapmaya, değiştirmeye başlayın. Bakın görün o zaman Amerika ve İsrail’e dünya kaç bucak oluyor.

Bu kararı dünya piyasalarına yavaş yavaş entegre edin. Alt yapısını yapın ve elinizi kaldırıp hiç beklemedikleri bir zamanda tokadınızı indirin. Dünya kaç bucakmış görsünler bakalım.

Varsın Trump efendi kafasına göre neyi yok sayarsa saysın. Kendini dev aynasında gören Trump’ın aynasını tuzla buz etmek ve boyunun ölçüsünü de göstermek artık senin elinde be kardeşim. Kaldır şu tokatı, patlat ensesini. Bizde Trump’ı yok hükmünde sayalım. Ha ne dersin…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları