HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

DÜNYA AMERİKADAN İBARET DEĞİL!..

8 Ocak 2018 Pazartesi Saat: 08:33

Canım kime sıkılırsa ona sarayım devri bitti artık ey Amerika. Bu Ortadoğu’dan, bu Asya’dan, bu Afrika’dan, bu Rusya’dan, bu Avrupa’dan, artık sana ekmek yok. Canın çok sıkılıyorsa al İsrail’ini de git Antartika’ya sar kardeşim. Dünya yalnız senden ibaret değil. Bunu böyle bilesin.

Doların artık seni mutlu etmeyecek. Çünkü bu dört kıta günü geldiğinde senin Dolarını da yok hükmünde sayacak. Sen, Araplardan aldığın ham petrolü dünyaya sar geriye sarabildiğin kadar. Ama bu saltanatın da sonu gelecek. Bak petrol üreten ve ihraç eden ülkeler de artık ham petrolü kendi rezervlerinde işlemeye geçebilecekler. Yani gün gelir, Dolarsız bıraktığın dünya da sende petrolsüz kalırsın. Kısasa kısas yani.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, S-400 füzeleri için Rusya ile yaptığı anlaşmada ödemenin Rus Para birimine göre yapılacağını duyurmasına en çok sevinenlerden biri de ben oldum. Bakın demek ki isteyince oluyormuş. Silah sanayisinde, ilaç sanayisinde ve gıda sanayisinde de bu kararlılığımızı sürdürmeliyiz. Nerden ne alıyorsak o ülkenin parasının değerine göre ödeme yaparsak Amerika’nın helvasını da kavurmamız içten bile olmaz.

Tabi bunu İslam ve Türk ülkelerinin tamamı da bu kararlılıkta yürütmeli ki atın ölümü de arpadan olsun. Avrupa ile ilişkilerimizde zaten Avro kullanıyoruz. Orada bir sıkıntı yok. Ama diğer ülkelerle yapılan alışverişlerde ise kesinlikle Dolar kullanmamalı ki, at kendi bacağına sıksın. Yaralı atın sonu da malum olur zaten.

Şu Araplara da bir çift söz söylemeden edemeyeceğim. Yıllardır şu kıçını pofpofladığınız Amerika ve İsrail’e sattığınız ham petrol ve altın sayesinde oturma organlarınızı altın klozetlere koymayı biliyorsunuz. Ama insanlığın öldüğü yerde, bittiği yerde yoksunuz. Bu iki ülke haricinde tarihiniz boyunca hep Müslüman ve Türk Devletlerini sırtından hançerlediniz. İhanetlerin en büyüğünü siz Araplar yaptınız.

Kaynağınız hiç kurumayacak gibi değil mi? O meşhur çölleriniz de sizin de kavrulacağınız günler çok yakın. Hiç merak etmeyin. Siz ihanet sarmalına iyi sarılmışsınız zaten. O sarmal bir gün sizin de boğazınıza dolanacak İnşallah. Demek ki Dolarsız da oluyormuş. Dünya artık gözünü açtı. Dünya’nın yalnız Amerika’dan ibaret olmadığını gördü. Çok şükür…  


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları