HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Soner MAĞDEN

Soner MAĞDEN

NEREDEN NEREYE GENÇLİK AŞKINA

19 Mayıs 2016 Perşembe Saat: 07:19

 Ülke bütünlüğünün korunması, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların bozulması, iç ve dış mihraklarının yok edilmesi bilinçli, şuurlu ve güçlü bir gençlik yapısıyla mümkün olacaktır. Her geçen gün bu güzelim ülkeyi karanlık ve karamsarlığa sürükleyen olayların üstesinden kendini geliştirmiş, ülke sevgisi üst düzeyde olan geleceğin garantisi olan genç nesillerle gelinecektir.

         Bilim ve teknoloji çağını yaşadığımız bu günlerde gençlerimizi geleceğe hazırlayarak yarınlarda yaşanacak sorunların üstesinden gelmek çok daha kolay olacaktır. İçinde bulunduğumuz hafta tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de gençlik haftası olarak kutlanmaktadır. Bu hafta içerisinde yapılacak etkinliklerle gençlerimizin birlik ve beraberlik şuuru,vatan ve aile sevgisinin arttırılması için tüm çabaların ortaya konulması gerekir.

         Unutulmaya yüz tutmuş milli ve manevi değerlerimizin canlı tutulması gerekir. Ulu önder Atatürk geleceğimizin garantisi olarak gençlerimizi işaret etmiştir. Her türlü kötü alışkanlıklardan uzak bilgi ve birikimiyle ülke geleceğine yön verecek gençlerimizi yetiştirmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Becerikli, yetenekli ve ülke bütünlüğünün sağlanması için gençlerimize vereceğimiz hizmetlerden imtina etmemeliyiz.

         Sevgili GENÇLER; Sizler bu ülke için çok önemlisiniz. Sizin çalışma ve gayretlerinizle bu ülkede her şey çok daha güzel olacaktır. Kendinizi hayal alemine kaptırmadan, ne yaptığını bilen bilim ve teknolojiden nasibini almış gençler olarak hareket etmelisiniz. Bu ülkenin sizlere çok ihtiyacı var.Karanlık günlerden kurtulmak sizlerin kararlığı ile mümkün  olacaktır. Bize bu ülkeyi emanet edenlere ihanet etmeden çalışmalı, çok çalışmalısınız. Gençlik haftanız Kutlu olsun.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları