HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN NE İSTİYORUZ?

24 Mart 2018 Cumartesi Saat: 19:22

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı dönemlerinde 14. Kez Ordulularla buluşmak üzere bugün Ordu’ya geliyor.

Dolayısıyla herkesin ve her kesimin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan farklı beklentileri, temennileri, arzu ve istekleri oluyor. Ama içlerinde dikkatimi çeken iki önemli unsuru bugünkü köşe yazımda sizlerle paylaşmak istedim.

Birincisi Türkiye’nin güney sınırında, Suriye ve Irak koridorunda başlattığı terörle mücadele konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin asla geri adım atmaması gerektiği her kesimden ortak akılda buluşması konusu. Afrin’den zaferle çıkan Ordumuz, hızını kesmeden Münbiç ve finali de Kandil’de tamamlamasını bekliyoruz, beklentisi ben Türküm diyen herkesin ortak temennisidir.

Benimde temennim bu yöndedir. Türkiye bu saatten sonra mücadelede ne Amerika’nın ne Rusya’nın ne de İran’ın ağzına ve yalanlarına kanmamalıdır. Münbiç’de, Amerikan askeri olsa ne yazar? Olmasa ne yazar? Rus ve İran askeri olsa ne yazar? Olmasa ne yazar? Biz, Suriye ve Irak sınırımızda yaklaşık o Bin 400 metrelik koridoru, bebek katili, gözü dönmüş hain pkk/ypg ve pyd den ayrıca DAEŞ’ten ve diğer unsurlardan tamamen temizlemek zorundayız.

Kore’den sonra 70 yıl sonra ayağa kalkan Türk ordusuna final, Kandil’den çıkmakla yakışır diye düşünüyorum. Bu noktada artık hizaya gelmesi gereken ülke Türkiye değil, Amerika ve Rusya olmalıdır. Rusya bu stratejiyi iyi okursa, Amerika, Ortadoğu’da büyük bir güç kaybı yaşar ki, bu da Rusya ve İran’ın işine yarayacaktır. Bu kez koluna girilmesi gereken tek ülke Türkiye’dir. Şimdi herkes safhını belirlesin. Kim nerede olursa olsun, gir kardeşim Münbiç’den gir, Kandil’den çık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir diğer ikinci beklentemiz ise milli dava şuuru şiarımızla, milli ürünümüz olan fındığımız içindir. Fındık üreticileri artık 120 yıldır değişmeyen ve her yıl daha da kötüye giden makus talihlerinin değişmesini bekliyorlar. Tekelcilerden, alivreci-dalivrecilerden 120 yıldır bıkan, usanan ve her yıl çile üstüne çile çeken fındık üreticilerinin bu kez tek ümidi, ne iktidar, ne bakanlar, ne de bölge milletvekilleri. Üreticinin ortak akılda birleştiği tek nokta, ‘umudumuz, reisimiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da’ demekten geçiyor.

Evet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir hoşgeldiniz temennisi de benden gelsin. İnşallah bu gün bu iki önemli konu hakkında sizden güzel müjdeler duyarız.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları