HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ERDOĞAN, TEK KALE OYNUYOR!

9 Nisan 2018 Pazartesi Saat: 09:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de artık siyasetin ve demokrasinin AK Parti’den sorulduğunu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu siyasetin çöplüğüne gömeceklerini iddia ederek yine büyük bir sükseye imza attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, televizyon kanallarında kendi ağzıyla bizzat; “Artık tek kale oynuyoruz. CHP Lideri siyasette artık son demlerini yaşıyor. 2019’da bu millet onu da siyaset çöplüğüne gömecek. Biz siyaset kulvarın da, demokrasi yolunda artık tek kale oynuyoruz” diyerek gözdağı üzerine gözdağı verdi.

Tek kale oynuyoruz sözünün altında yatan güven unsuru ne olabilir acaba? İktidar artık Anamuhalefeti de yok saydığına göre ortada görünmeyen büyük bir güvenin sırrı nerede? Ülke ekonomisi tozpembe, MHP’nin sesi soluğu çıkmıyor. Ülkede her 5 kişiden biri icralık CHP’nin gıkı çıkmıyor. Tecavüz, taciz, şiddet olaylarında elimize su döken yok. Cezalar caydırıcı değil. Muhalefet piyasa da yok.

Valla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerinde ben olsam bende aynı şeyi söylerim. Böyle muhalefete can kurban değil mi? Tam bal böreklik, tam bir içim su gibiler mübarekler. Çıkmışlar Erdoğan şunu söylüyor, öteki Kılıçdaroğlu bunu söylüyor, vatan, millet, Sakarya ifadeleri gırla gidiyor. Yahu milletin canı çıkmış, nefes alamıyor, siz neyin peşindesiniz Allah aşkına.

Artık iktidar kanadı da, artık mecliste grubu bulunan ve bulunmayan muhalefet kanadı da çıkarın artık gözlerinizde ki şu at gözlüklerini. Çıkarın, Türkiye gerçeklerini bir görün ne olur? Açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarından haberiniz var mı beyler? Üretici ekim, dikim yapamıyor, hayvancılık iflas da, bu ülkede her yıl suça teşvik edilen çocuk sayılarından, evini terk eden kadın ve kız sayılarından, boşanma rakamlarından haberiniz var mı beyler?

İnsanların birbirlerine güveni kalmamış, güllerimiz Gülizar olmuş, siz gülistanlık görüyorsunuz hala. Herkes günü kurtarma telaşında, birileri büyüdük, büyüyoruz diyor, siz hala bu nasıl büyüme kardeşim diye soramıyorsunuz.

Valla ne yalan söyleyeyim. Bizim Cumhurbaşkanı Erdoğan, size az bile yapıyor. Siz sahanın bir yarısını, ayağınızda ki topu kaptırmış, huma kuşu gibi oturmaya devam edin. Sakın yerinizden kalkmayın. Bu millet zaten tek kale maç izlemeye de hasret kalmıştı. Yiğidi öldür hakkını yeme, adam güzel oynuyor neme lazım. Haksızmıyım? Muhalefetmiş, peh peh peh…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları