HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KUĞUKENT’TE Kİ IŞIKSIZLIK VE BALÇIK ALANLAR!

7 Mayıs 2018 Pazartesi Saat: 08:59

Ordu’da Altınordu ilçe merkezde daha önce de haberlerimize konu olan gece aydınlatma lambalarının bazı semt ve mahallelerde yanmamasına tepkiler hala sürüyor. Öyle ki bu durumdan çoluk çocuk da yani herkes rahatsız artık.

Geçen gün İYİ Parti Altınordu İlçe başkanı Şenol Pazar ile yaptığımız bir sohbette başkana gelen mesaj hayli dikkatimi çekti. 10 yaşında olmasına rağmen siyasete merak saran ve Başkan Pazar’ın danışmanlığına soyunan küçük Taner’in mesajı aynen şöyle idi.

“Kuğukent’te ki ışıksızlık, Kuğukent’te ki balçık alanlar! Araştırma devam ediyor. Merak etmeyin. Bunların düzeltilmesini arz ederim Şenol amca” şeklinde idi.  Başkan ile şöyle bir göz göze geldik. Ve bana al sana çocuktan al haberi dedi. Bende cevaben aydınlatma lambalarını geçen aylarda birkaç kez haber yaparak ilgili kurumları uyarmıştık. Sorun hala bazı semtlerde sürüyor.

Kuğukent gibi nezih bir yerleşim alanının da bu konuda mağduriyet yaşadığına üzüldüm. Balçıklara gelince o da belediyelerin işi, maşallah demek ki iyi çalışıyorlarmış. Bak güneş bile balçıkla boyanmazken adamlar mahalleyi balçıklamışlar. Daha ne istiyorlar dedim.

Başkan Pazar’da, tabi yerel yönetimlerin bu gibi konularda vatandaşın taleplerine hassasiyet göstermesi gerektiğini söyleyerek küçük Taner’e sorunu ilgili mercilere duyuracağını ifade etti. Belediye alttan girer, üstten çıkar ama ilgili Elektrik Dağıtım A.Ş. bu sorunu ne zaman çözer? İşte burayı kestiremiyorum.

Ordu’nun önemli noktalarının hala ışıksız ve karanlık içerisinde olmasına vatandaşlar gibi bende bir anlam veremiyorum. Okuyup, duyup ve gördükleri manzaraya kayıtsız kalanlar, açma kapama da, saat okumada cukkayı indirmekle fazla meşgul oldukları çok belli ki, iş sokak ve cadde aydınlatmalarına gelince de biraz daha karanlıkta kalsınlar zihniyeti mi güdüyorlar acaba…

Umarım Kuğukent’te ve burada yaşayan küçük Tanerimiz de fazla karanlıkta kalmaz, balçıkta da boğulmazlar. Koskaca devasa bir kurum şehrin aydınlatmasına yeteri kadar gereken hassasiyeti göstermiyorsa demek ki var bir sorun.

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları