HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ÇOCUK MU KANDIRIYORSUN SEN…

4 Haziran 2016 Cumartesi Saat: 08:09

Orduspor’a şartlı şurtlu ekibi ile birlikte aday olabileceğini duyurdu Nedim Türkmen. Bugün de gün kongre günü. Hani gülermisin, ağlarmısın denilecek cinsten hem de. Arkadaş sen bu takımın yakasından silkelendiğin gün, 2 milyon taraftar oturup helva pişirdi. Yine neyin peşindesin anlamıyorum.

Hem Orduspor’a şartlı, şurtlu başkan olunmaz. Olursa adam gibi adam gelir 2 milyon taraftarıyla birlikte kucaklaşır. Alnının akıyla, aklının gücüyle, bileğinin hakkıyla başkan olur.

Yediğin nanelerin sinen kokuları hala kulübün üzerinden çıkmamışken çıkmış şartlı, şurtlu aday olabilirim diyosun. Bababababababaaaaaa Allah’a yakın ol, Orduspor ve taraftarına da uzak ol. Gölge etme yeter. Bu şehir Ordusporsuz kalmaz merak etme…

ABİ BENİ BAŞKAN YAPIN YA NOLUR!!!

 Benim kanaatime göre senin düşüncende; Vallahi beni başkan yaparsanız bakın ilkim, hakkımda açılmış olan davalardan bir bir kendimi aklarım. İkincisinde de hani şirket kuracağız ya, Borsa'da bir cirit atmadığımız kalmıştı, Vallaha orada da size cirit atmayı öğretecem.

Batsak da, çıksak da anca beraber, kanca beraber değilmiyiz canım. Ha bu iki dileğim için; ABİ BENİ BAŞKAN YAPIN YA NOLUR!!!... diye düşünüp ve aklından geçiriyorsun değil mi? Hadi oradan şartı, şurtu batasıca hadi oradan... Çocuk mu kandırıyorsun sen...


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları