HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

82LİK DEDE, DOKTOR VE POLİS HAZİN SON: ÖLÜM

31 Temmuz 2018 Salı Saat: 10:17

Sen 82 yaşındaki adamcağıza ağzına geleni söyle, kendine hakaret ettirmeye maaruz bırak, sonra beyaz kod uygulamasına sarıl, adamcağızın ölümüne sebebiyet ver, sonra çık hekime şiddet ve ben masumum de öylemi...

Yok öğle yağma bak daha bir hafta önce yine aynı ukalalığı yapmışsın ve hakkında Sağlık Bakanlığına hakkında suç duyurusunda bulunulmuş.

Önce insan olmak, doktor değil ne olursan ol insan olamadıktan sonra hiçsin. Ne yaptı bu deden yaşında ki adam sana; Anana babana mı sövdü? saçını başını mı yoldu? sana tokat mı attı? kesici veya ateşleyici silah türleri ile seni tehdit mi etti? ne yaptı?

Kızım hastam yatalak getiremiyorum, inanmazsanız gelin bakın dememiş mi? bu rica üzerine sen çözüm üretmen gerekirken lades yapıp adamı ölüme gönderdin göz göre göre...

Gelelim bizim şu işgüzar polislerimize. Arkadaş polis yetki ve selahiyet kanununda mukavmet esasları açık ve bariz bir şekilde izah edilmiştir. Eminim ki defalarca da bu sizin o beyinlerinize yeterince enjekte edilmiştir.

Senin karşında 18'lik ele avuca sığmayan genç bir delikanlımı vardı da adamın yüzüne biber gazı sıkıyorsun? Ayıp değil mi? 82 yaşında ki adama bir de ters kelepçe takıyorsun ve kalp krizi geçirmesine neden olup ölümüne sebep oluyorsun. Adam sana yumruk atsa eli havada kalır. Ama sen ne yapıyorsun? sık gazı, tak kelepçeyi, sonra sonrası tahtalı köye hoşgeldin bey amca öylemi?

Velev ki doktor da, polis de görev konumları itibarıyla davalarında haklılar. Yahu Allah'tan korkun Allah'tan. 82 yaşında ki bir insana bu zulüm, bu işkence yapılmaz. Dağda ki bebek katillerini bile yakaladığınız zaman merhamet damarınız kabarıyor. Ama ödediği vergi ile maaşınızı aldığınız insanları da mezara yolluyorsunuz.

Pardon ama Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk, acaba; "Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin" sözünü bunlar için söylememiştir umarım...

Sağlık Bakanlığı da, İçişleri de oturup bundan bir ders çıkarır İnşallah...


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları