HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BANA GÖRE 31 MARTIN ANALİZİ

2 Nisan 2019 Salı Saat: 09:37


81 milyonun 3/1i Marmarada, Marmara kayıp. 81 milyonun diger bir 3/1i de Ege ve Akdenizde. Ege ve Akdenizde kayıp. Nüfusun 3/2si Beka yerine Ekonomi dedi.
Beka çıkışı ancak MHP'ye yaramıştır. MHP gücüne güç katmıştır. AKP ıktidarı kaybedilen 3/2'ye karşılık kendilerini, ilçeleri kazandıkya diyerek avutmaktansa, milletin bu geçim feryadına ivedilikle el atmalıdır. Eger 2023 hedeflerinde samimilerse tabi ki.
Erdogan, bu tabloyu nasıl okur, nasıl hamle yapar? Bilmiyorum ama yapması gereken ilk hamlenin milletin düzlüğe çıkması yönünde olmalıdır.
Bana göre Bankalara karşı sicil affını baronlara degil, memur, işci, emekli ve esnafın lehine acilen düzenlemelidir. Milleti bankaların esaretinden kurtarmalıdır.
Yasal takip ve icra haciz işlemlerini ödenenilir hale getirmeli ve bunu banka siciline dahletmemelidir. Bir defaya mahsus bir af ile kredilendirme yolu ile Milletin sicilini ivedilikle temizlemelidir.
EYT yasasını ve Emekliye intiba yasasını acilen hiç vakit kaybetmeden süratle meclisten geçirmelidir.
Kader mahkumlarını, magdurları kucaklayıp, milletine geri dönerek kucak açmalıdır. Milletin derdini unutan iktidarların sonu ufak ufak hüsran olur. Bu hüsran kartopu gibi başlar, kardan adam olur, güneşle birlikte erir gider.
Hızla yerli üretime geçerek üreticiyi köylüyü (milletin efendisi)nin yüzünü güldürmelidir. Zaruri temel gıda ürünlerinin ithalatından kurtulup, yerli üretime geçilmelidir. Durum o kadar vahim ki, samanı bile ithal eder olduk.
Görüldü ki, milletin karnı aç olduktan sonra, Türkiye'yi aya taşısanız ne fayda. Aç maymun oynamaz ata sözü tamda bu seçimlere culk diye oturmuştur.
Hoyratça yapılan israf ve kaynaklardan kurtulup, artık milletin eline, cebine, sesine, feryadına kulak verilmelidir. Zira milet feryadını sandıga yansıtmıştır. Benden söylemesi, "laf bir kere söylenir." Seçimlerin miletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları