HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SEN HİÇ BİZE BENZEME EMİ ÇOCUK

28 Nisan 2019 Pazar Saat: 14:26

Tabiatında doğurdukları yavrulara hiçbir şekilde hiçbir zulmü, işkenceyi, tecavüzü reva görmeyen hayvanlar aleminde, insana en iğrenç gelen, yılanı, çıyanı, sıçanı bile bu konuda imtina ederken, tabiatında bebek katleden, çocuklara taciz ve tecavüzü kendinde reva gören insanlara, verdiğimiz tepkilerde hayvan bile demeye utanıyorum.

Bu insanlar, insan olmadıkları gibi hayvan dahi olamazlar. Bu cinsi sapık, ırz düşmanları, sabi sübyancılara maalesef konulacak bir isim henüz keşfedilemedi. Hayvan diyoruz, hayvanlar alemine bakıyorsunuz, hayvan demeye bile dilimiz varmıyor.

Çünkü böylesine bir namussuzluk, şerefsizlik, izzeti nefissizlik hayvanlar aleminde bile inanın yok. Yamyamlar bile bu kadar ileri gitmezken bu işledikleri eylemlerle bebek ve çocuk katillerine artık söyleyecek bir sıfat bulamıyorum.

Ar damarı olmayan, hayası, imanı, itikatı, inancı, ahlakı olmayan bu haysiyetsizlere ne deniyorsa benim adıma da Allah aşkına varın siz söyleyin. Ne denirse, neyi hak ediyorlarsa bu şerefsizler, varın siz söyleyin.

Bir ülkede tecavüzün yaş sınırı ortadan kalkıyorsa, bir ülkede beşikte ki bebekten alında, 2-3-4-5 yaşlarında ki çocuklara hangi yaratığın nefsi ve ağzının suyu akıyor, kirli emellerine ulaşıyorlarsa, bir ülkede henüz, 9-10-11-12-13-14 yaşlarında ki çocuklara sabi sübyancılık yapılarak kirli emellerine ulaşılıyorsa, kimse kusura bakmasın o ülkenin çivisi çıkmıştır demektir.

Neden mi? Bir ülkede bu suçları işleyenlere kol kanat olunup da çocuk yaşta evlenmelere bile sözde hoşgörü ile bakılıyorsa, bu tecavüzcülere kalkan olunuyorsa, beşikteki bebekten, sabi sübyana varıncaya kadar adalet mekanizması tökezliyorsa, o ülkenin çivisi çıkmıştır.

Nüfusunda 9 milyon çocuğu olup da, “Canım her insan bir değil, ara sıra bu tür vakaların yaşanması kaçınılmaz olabilir” diye düşünen zihniyetlerinde bu tecavüzcülerden inanın hiçbir farkı yoktur. Bana göre bu zihniyetteki insanlarda bu suçlular kadar suçludur. Bunlara bakınca ben kendim insan olduğumdan inanın şüphe eder oldum. Ne diyeyim hepsinin Allah belasını versin.

ÇOCUK
Gel başını okşayıp
Zırtını sıvazlayayım çocuk
Gel döşünü örteyim
Gözlerine fer olayım çocuk
Gel dizlerine bağ olayım
Hiç çözülmesin çocuk
Ama bir şartım var
Sen hiç bize benzeme 
Benzeme emi çocuk


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları