HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

MEMEMİZ KURUDU ARTIK

7 Ağustos 2019 Çarşamba Saat: 11:13

Tütün ve sigaraya da yapılan son zamlarla birlikte vatandaşın ağzını artık bıçak bile açmıyor.
Hükmedenlerin hükmettiklerine bakmaya azda yüzü olmalı. Böyle bir zam mezalimi dünyanın hiç bir yerinde yok. Hıncını hükmettiklerinden değil, göbeğini şişirdiklerinizden çıkarmaya başlasanız artık daha iyi olmaz mı? Diyor şimdi sokakta ki vatandaş. 

Bir kilo fındık bir paket cigara. Ayıp artık ayıp diye söylenip duruyorlar bizim tiryakiler. ÖTV de aldınız başınızı gidiyorsunuz. Akaryakıt, tütün alkol, elektrik, doğalgaz, telefon zamlarda aymazlığa çıktınız artık diye söylenen tiryakiler, “Milletin memesi kurudu, sağılır bir yanımız kalmadı artık...” diyerek tepkilerini sürdürmeye devam ediyorlar.

Bu ülkeyi teslim alırken Paris yapacaktınız hatırlıyorsunuz değil mi o vaatlerinizi diyerek serzenişte bulunan tiryakiler, ‘Şimdi bu ülkede Paris neresi biliyor musunuz sevgili devletlilerimiz. Bu ülkede bizim rahatlıkla ayak basamadığımız zira mültecilerin kol gezdiği her yer Paris oldu. 
Ne zaman silkeleneceksiniz? Ne zaman milletin sırtından bu kamburu kaldıracaksınız? Veya ne zaman günah çıkarmayı düşünüyorsunuz? 

Emekliye ver bin lira kıçında lastik bırakma. Memur işçi alıştı sadaka kültürüne. Hangi akla hizmet devletlumuz hangi akla???’ sorularını sorarak zamlarda geri adım atılmasını istediklerini dile getirdiler.

Elçiye zeval olmaz. Ben iki gündür sokağın sesine kulak verdim. Ve beklentileri kaleme alarak ilgililerine, yetkililerine duyurmuş oldum. Artık nasıl bir inisiyatif ve adım atarsınız bilemiyorum. Bu işin geri dönüşü olur mu? Olur. Neden olmasın…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları