HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ZAMAN O ZAMAN DEĞİL!

17 Ekim 2019 Perşembe Saat: 08:41

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye’de başlattığı “Barış Pınarı Harekatı”na Türkiye’nin dört bir yanından destek yağmaya devam ediyor. Öyle ki yalnız Türkiye değil, Dünya’da ki hemen bütün Türk Devletlerinden de peş peşe gelen destekler ile Türkiye’nin terörle mücadelede ne kadar haklı olduğunu ortaya koyuyor.

İçeride 40 yıla aşkın bir süredir sürdürdüğümüz terörle mücadele de barışın tesisi için her yola baş koyan yüce devletimizin attığı bütün adımlar sonuçsuz kaldığı içinde terörle mücadele artık kaçınılmaz olmuştur. Emperyalist ülkeler her ne kadar ülkemizi farklı mecralara çekmek isteseler de bunda dün olduğu gibi bugünde başarılı olamayacaklarını bir kez daha attığımız adım ve kararlılığımızla ortaya koymuş olduk.

Şimdi bugünlerde iktidarı, muhalefeti ile yapılan destek açıklamalarında bir yandan Mehmetçiğin yanındayız derken bir yandan da karşı taraflara satır aralarında laf sokuşturmayı ben pek etik bulmuyorum. Bunu yapan her kim olursa yapılan destekleyici açıklamaları körertmenin ve maksadından çıkarmanın bir anlamı yok.

Bu durum Sivil Toplum Kuruluşları(STK)lar içinde geçerlidir. İktidar veya muhalefet yanlısı kuruluş ve kurumlarında benzer yaptıkları iğneleyici açıklamalar maksada pek hasıl olmuyor. Bunu şimdiden hatırlatmakta ve uyarmakta fayda görüyorum.

Beyler, bayanlar, abiler, emmiler, dayılar, yengeler, kardeşler zaman o zaman değil. Zaman, Türk Bayrağı altında topyekûn olarak tek vücut, tek yürek, tek yumruk olarak Peygamber Efendimiz Haz. Muhammed (S.A.V) efendimizin askerlerinin yanında olma zamanıdır. Bütün birliğimizi, dirliğimizi ve dualarımızı Peygamber efendimizin askerlerinden esirgememe zamanıdır.

Rabbim, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah tez vakitte ülkelerine ve ailelerine kavuşurlar. Allah, yüce Türk Devletine de sonsuza kadar hiçbir zeval vermesin. Zaman kaşın üstünde kara var deme zamanı değil, Zaman yek vücut olma zamanıdır.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları