HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

YAYLALARDA ZIRNIK DAHİ BIRAKMAYIN!

22 Ekim 2019 Salı Saat: 09:00

Ordu’da yaylalardan geri dönüşler başladı. Ordu Valiliği ve güvenlik güçlerinin terör unsurlarına karşılık yaptıkları uyarılara vatandaşlarımızın duyarlılık ve hassasiyet göstermelerini bende bizzat önemle rica ediyorum.

Bilindiği üzere her yıl Gümüşhane, Trabzon, Giresun ve Ordu üçgeninde kış aylarını yaylalarda fırsata çevirmek isteyen terör örgütü elemanları, yaylalarda ki evlere dadanarak gıda, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını temin etmeye çalışıyorlardı. Geçmişte de birçok kez örneğini gördüğümüz girişimlerin bu senede yaşanmaması adına uyarılarda peş peşe gelmeye başladı.

Yayla evlerinde yiyecek ve barınma adına hiçbir şey bırakmayın. Özellikle temel gıda olarak zırnık dahi bırakmayın. Terör örgütü elemanlarının girmiş oldukları evlerde ilk baktıkları şey temel gıda maddeleridir. Siz siz olun sakın çöp dahi bırakmayın.

Başta Ordu Valiliğinin olmak üzere Giresun, Trabzon ve Gümüşhane illerinin terörle mücadelede ki kararlılığı takdire şayandır. Yaylalarda ve kırsal alanlarda Mehmetçiğimizin yürüttüğü çalışmalar da bugünlerde hayli göz dolduruyor. Bütün bu meşakkatli çalışmaların heba olmaması adına lütfen yerleşim alanlarınızı kontrollü bir şekilde kapatın ve evinizi öyle terk edin.

Yine konuyla ilgili olarak Ordu Valisi Seddar Yavuz’da konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde önemli uyarılarda bulunmuştu. Lütfen sizlerde eğer o uyarıları okuma şansı veya fırsatını bulamadıysanız Ordu Valiliği sitesinden veya internet üzerinden bakarak konuya vakıf olmanızı arzu ediyor, herkesi bu konuda da duyarlılığa davet ediyorum. Lütfen Yaylalarda zırnık dahi bırakmayın.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları