HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ARTIK NORMALE DÖNELİM Mİ?

27 Temmuz 2016 Çarşamba Saat: 07:44

Türk insanı yaşadığı badireleri çabuk atlatır ve çabuk unutur. Memleket meselelerinde ki olayları akabinde tarihçiler, sosyologlar, siyasetçiler ve bilim adamları geniş zaman yelpazesine yayarak analiz etmeye başlarlar.

Başımıza gelen müsibetlerin gerçek nedenleri günler, aylar yıllar sonra ortaya konulur ve hüküm bağlanır. Son FETÖ/PDY’nin darbe girişimi de tıpkı böyle olacak.

Darbe girişiminin ardından ulusal basından da takip ettiğimiz kadarıyla imamın Albay’a, astsubayın paşaya nasıl emir verdiğini düşünmek dahi biz normal insanları aşıyor zaten.

Paralel İşbirlikçi Çete (PİÇ)’in başı Gülen’in 5 kıta üzerinde başta eğitim ve sağlık camiaları olmak üzere yaklaşık 40 yıldır nasıl ağ kurduğu, sistemi nasıl ve kimlerle planladığı ve sonuç itibarıyla Pensilvanya’ya nasıl karargah kurduğu ve edindiği servetinde hesap makinelerine bile sığmadığı gücü hangi amaçla kullanacağını düşünmek de zaten biz normal insanların işi değil.

Ben derim ki, biz Türk halkıyız, artık yaşta kuru da belli. O yüzden gündelik hayatımızdan uzaklaşmak yerine normal hayatımıza yani normale dönelim mi? Bu süratle gerçekleştirmemiz gerekiyor. Boşuna geçirdiğimiz her dakika ve her gün yine başkalarının işine yarayabilir. Ne dersiniz? Artık Normale Dönelim mi?

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları