HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

MECLİS DEMEYE BİN ŞAHİT LAZIM..!

14 Aralık 2019 Cumartesi Saat: 10:54

Gün geçmiyor ki her gün bir dövüş, kavga, patırdı, kütürdü, kıyamet kopmasın bizim Gazi Meclisimizde. Tayin ettiğimiz vekiller, kafalarından uydurdukları gündem dışı konularla birbirlerine karşı olmadık hakaretler, küfürden beter sözlerle adeta yarış içerisindeler. Ne ayıp bilen var, ne de ar ve haya bilen var. Milletin gözünün içine baka baka küfür ve hakaret yarışında sıraya giriyorlar.

Meclis TV’yi izlerken oraya burası Meclis mi? Diye sorarak meclis demeye inanın bin tane şahit arıyorum. Biz, kimlere vekalet verip vekil yapmışız. Aman Allah’ım biz bu muyuz diyerek hayıf biçiyorum kendime. Çünkü orada ki vekiller, Türk Milletinin aynası değil midir? Temsilde yüce Türk Milletini temsil etmiyorlar mı? O halde biz gerçekten millet olarak acaba hep mi böyleyiz?

İş bu kadar rezillik ve kepazelikle de bitmiyor. Küfür ve hakaretten nemalanan vekillerin hele bir de sosyal medya hesaplarına bir bakın. Allah’ım Allah’ım demekten kendinizi alamazsınız. Diyeceksiniz ki beş parmağın beşi bir değil. Evet doğrudur beşi bir değilse de, üzüm üzüme baka baka kararır sözünü de hatırlatmakta yarar görüyorum.

Mecliste sözde lafını, sözünü, hayasını bozmak istemeyenlerin hele birde sosyal medya hesaplarına bir bakın bakalım. Neler göreceksiniz neler? Bunlara ne dur diyen, ne de kulaklarını çeken var. Meydanı boş, köpeksiz köyde ali kıran baş kesen olmuşlar mübarekler.

Bütün parti genel başkanlarına sesleniyorum. Elinizin altında ki milletin tapusunu ve vekaletini alarak o meclise gelenlere iyi sahip çıkın. Orası yüce Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yüce Meclisidir. Orası yolgeçen hanı değil, orası hizmet ve çözüm üretme merkezidir. Orası milletin kalbinin attığı yerdir. Bunları ivedilikle parti genel merkezlerine toplayıp, biraz meclis ve millet adabı öğretin.  

Bilmem anlatabildik mi? Alın dev aynasını geçin karşısına bir de siz bakın. Bakın bakalım oraya meclis demeye bin şahit lazım mı? Değil mi? Allah aşkına bir siz, milletin gözü ile bir bakın. İnşallah bakmayı da becerebilirsiniz….

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları