HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BU GURUR SİZE AİT…

3 Mart 2016 Perşembe Saat: 10:45

30 ay aradan sonra 2. Kez Yazı İşleri Müdürlüğünü üstlenen Recep Aydın’ın kağıtla kalemi tekrar buluşturduğu yeni yayın dönemimizde 11 yıldır değişmeyen kadrosu ile artık internet yayınımızı da hizmetinize sunmuş bulunmaktayız. Kesintisiz haber akışımızla, doğrulardan ve gerçeklerden ayrılmadan sizlerle olmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşamının kıvancını sürdürmekteyiz.

Genel Danışmanlığını Mustafa Türkyılmaz, Haber Merkezi Sorumluluğu ve Düzeltmenliğini Şafak Deliçakar, Haber Müdürlüğünü Mehmet Keskin, Spor Müdürlüğünü Uğur Kara, İnternet Editörlüğünü Semra Gençosmanoğlu, Sayfa Editörlüğünü Selin Türkmen, Spor Servisini Mehmet Topkaraoğlu ve Baş Yazıları ile yazarlarımız Recep Aydın, Soner Mağden, Ersin Erdoğan, Yalçın Kara, Şafak Deliçakar ve Mehmet Keskin’in yazıları ile Ordu gündemine damgasını vuran ekibimizin haklı gururu siz evet yalnız siz sevgili okurlarımıza aittir.

Farkındayız ve biliyoruz ki; üzerimize yüklediğiniz bu gurur sizin gururunuzdur. Size ait olan gururu, sorumlu yayıncılık anlayışı ile her zaman bir şeref nişanesi olarak söz verdiğimiz gibi taşımayı görev bileceğiz. Yeni yayın dönemimizde yalnız kağıt ile kalem yeniden buluşmadı. Telefonlarımız 24 saat emrinizde, internet sayfamız dünyanın neresinde olursanız olun hizmetinizde olacak. Evet, www.orduyenihaber.com adresimizde siz değerli okurlarımızın gururunun yeni bir halkası olarak hizmet vermeye devam edecektir.

Haberiniz Haberimiz olmaya, size ait olan gururunuz grurumuzun daim olacağı mutluluğu ile kalın sağlıcakla…

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları