HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK!

4 Şubat 2020 Salı Saat: 10:00

Dün yine güne acı ile uyandık, haftaya da kahreden haberlerle başladık. Şehitlerimiz, İdlip ve milli dış politika konularında bugüne kadar hep söyledik durduk. Milli bir dış politika için ortak akıl ile top yekûn bir araya gelmek zorundayız diye.

İdlip’te rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde 4 askerimizin şehit olduğunu, 1'i ağır 9 askerin de yaralandığını dün üzülerek öğrendik. İlerleyen saat ve günlerde şehit sayımızın artmaması içinde dua etmeye devam ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Ne Amerika ne Rusya ne Birleşmiş Milletler ne de Avrupa Birliği, bizim bizden başka dostumuz ve dayanağımız yok. Ülkemiz ve milletimizin varlığı ve devamı için tüm farklılıklarımızı, çekişmelerimizi bir kenara bırakıp, iktidarı ve muhalefetiyle birlikte ortak akılla milli bir dış politika üretip uygulamalıyız.

Geçen hafta da yazmıştım bizi asla yıldıramayacaklar. Bizi asla pes ettiremeyecekler. Her ne ile denerlerse denesinler. Her ne ile sınarlarsa sınasınlar. Kazanan elbet aziz Türk Milleti olacaktır. Sanmasınlar ki, şehitlerimizin kanı yerde kalacaktır. Mehmetçik bunun misliyle hesabını mutlaka soracaktır.

Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün dayanışma ve metin olma günüdür. Gün ortak akılla ortak iradeyi ortaya koyma günüdür. Unutmayın! Bir kez daha söylüyorum. Bizim bizden başka dostumuz yok. Aslolan yüce Türk Milletidir. Milletin ta kendisidir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları