HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

LÜTFEN ABİ, LÜTFEN BEDAVA OLSUN!

7 Mart 2020 Cumartesi Saat: 10:54

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den özel istirhamımdır.

Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Teleferikte ulaşım ücretlerinde yüzde 50 indirim uygulamasına gittiğini duyurarak güzel bir takdir aldı. Muhtemelen yarın havalarında iyi olduğunu göz önüne alırsak Teleferiğe ilginin bir kat daha artacağını hesap ediyorum.

Büyükşehrimizin büyük abisi, hamimiz, ulvi gönlüne, babacanlığına ve samimiyetine güvenerek bugün senden bir istirhamım olacak. Abi, gel bugün teleferik bütün kadınlarımıza, şehit, gazi, engelli, dul ve yetimlerimize yani bütün kadınlarımıza Teleferik ulaşım ücreti “BEDAVA” olsun. Olsun be abi. Bu özel günlerinde sayende güzel bir bayram etsinler.

Ayrıca Boztepe’de ki bütün işletmelere de bir talimat versen desen ki, “Bugün kadınlarımıza ve 16 yaş altı çocuklarımıza yiyecek ve içeceklerde yüzde 50 indirim yapın” desen var ya abi 10 numara 5 yıldız olur. Ben orada ki işletmelerimizin de sizin bu hassasiyetinize duyarlılık göstereceklerine yürekten inanıyorum be abi.

Ayrıca yarın şu karanfil dağıtma vs. gibi külfetlere girilmesini pek doğru bulmuyorum. Karanfil, mendil çorap gibi külfetler yerine Teleferik ve Boztepe’de yaptığım tavsiyenin uygulamaya konulması inan abi daha çok hayırlara vesile olacaktır.

İnşallah yarın Boztepe, panayır alanına dönüşür. Burada düzenlenecek olan sosyal etkinliklerle de vakit geçirecek olan yerli ve yabancı turistlerin yapacakları dualar sana yeter de artar bile. Lütfen abi, gel bugün Teleferik ulaşım ücretleri kutsal emanetlerimiz, kadınlarımıza, çoluğa çocuğa bedava olsun…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları