HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

GÜNAH KEÇİSİ ARAMAYA GEREK YOK

8 Ağustos 2016 Pazartesi Saat: 10:07

Ülkemiz 15 Temmuz’da büyük bir müsibet ve belayı milletin elbirliği ile çok şükür defetti. Vatan haini, barbar, gözü dönmüş FETÖ/PDY VE P.İ.Ç’in bozgunculuk planı tutmadı. Çünkü Türk Milletini, milletin kudretini ve vatanına bağlılığını hesap etmeyen zürriyetsiz, şimdi Pensilvanya’da kaçmaya delik arıyor.

Bunları bir tarafa bırakalım şimdilik, Devlet muazzam bir şekilde bunun hesabını mutlaka soracaktır. Ancak başlatılan temizlik operasyonlarında yaşın yanında kurunun da yanması gibi bir durum olduğu dilden dile dolaşır oldu. Yani sen FETÖ’cüsün ben değilim, Bunlar FETÖ’cü şunlar değil. Şurası şöyle, burası böyle, şu şundan bu bundan gibi millet başlamış günah keçisi aramaya.

Ben derim ki bırakalım bu tür işleri. Herkes işine gücüne baksın. Devletimiz Salih bir şekilde bu durumu hakkaniyetiyle sonlandıracaktır. Kimin ne olduğu belli olan bir yerde devlet hata yapmaz. Bunu akıllara iyice yer etmek lazım.

Göz altına alınanların, şüphe altında olanların, zan altında tutulanların niyetlerini, amellerini, işlerini, amaçlarını da devletimizin hakim ve savcıları çok iyi analiz ediyordur mutlaka. Burada devlet, bütün karar organlarıyla birlikte masum insanların da hakkını teslim edeceğine inanıyoruz.

O yüzden şimdi kurulan kulislerde, köşe başlarında, cami altlarında, çay ocaklarında, kahvelerde ayak bastığımız her yerde artık günah keçisi aramanın bir anlamı da bir faydası da yok. Günlük hayatımıza dönüp, işimize gücümüze bakmak daha doğru. Bakın bu sene fındık, fıstık da yok. Seneyi nasıl geçireceksiniz oturun bunları düşünün. Boyunuzdan büyük işlere de kalkmayın. Benden söylemesi…

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları