HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

TEBRİKLER VEFA, TEBRİKLER TÜRK KIZILAYI VE AFAD

26 Mart 2020 Perşembe Saat: 10:28

Ordu Valiliği himayelerinde kurulan Vefa Destek Grubu, 65 yaş üstü, sahipsiz ve kimsesiz vatandaşlar öncelikli olmak üzere yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere başlattığı yardım kampanyası kamuoyunda çok büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Vefa Destek Grubuna Valilikçe paydaş olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi, Türk Kızılayı Ordu Şubesi ve AFAD’ın ortaya koyduğu performanslar ise parmak ısırtan cinsten. Bu paydaşların Valilikçe verilen görevlere gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyette ayrıca takdire şayan oluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, namı diğer Abimiz, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in hizmetlerin aksamaması konusunda en ufak bir tavizleri yok. Türk Kızılayı Ordu Şube Başkanı Birnur Fatma Enginyurt’un ise evin yolunu unuttuğunu biliyoruz. Öyle ki bu mücadelede Kızılay ve AFAD çalışanları geceyi gündüze, gündüzü geceye katarak çalışıyorlar.

Çalışmalar çerçevesinde başta da dediğim gibi ilk öncelik, kimi kimsesi ve hiçbir dayanağı olmayan 60-65 yaş üstü yaşlı vatandaşlarımız. Sırasıyla yaşlı ve ihtiyaç sahibi engelli aileler, ihtiyaç sahibi yaşlı aileler ve rutinde kalan ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor.

Bu yardımlardan yararlanabilmek için Ordu Valiliği SYDV Müdürlüğünü, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi, Türk Kızılayı Ordu Şubesi, AFAD, 112, 155, 156’yı aramaları yeterli olacaktır. Bu çalışmada yoğun bir efor sarf eden başta 112 olmak üzere Emniyet, Jandarma ve zabıta ekiplerini de ayrıca kutluyorum.

Bu krizi birlikte aşacağımıza ben yürekten inanıyorum. A’dan Z’ye bütün ihtiyaç sahibi kişi ve ailelerimiz adına ben Ordu Valiliğimiz bünyesinde ki kurulan Vefa Destek Grubunda görev yapan bütün ekip elemanlarına, Türk Kızılayı Ordu Şube Başkanlığına ve AFAD ekibine yürekten teşekkür ve tebrik ediyor, hepsini ayrı ayrı kutluyorum…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları