HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

KARA GÜN DOSTU TÜRKİYEM

14 Nisan 2020 Salı Saat: 07:11

Türkiye, Kovid-19 salgını ile mücadelesini alınan tedbirleri etkin bir şekilde hayata geçirerek amansız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Her mücbir dönemlerde tüm dünyaya kara gün dostu olan Türkiye, bugünlerde dosta düşmana karşı örnek bir mücadele sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son birkaç konuşmasından anladığım kadarıyla, Milletimizin beka ve esenliği için verilen mücadelede tarihi hastaneler restore edilerek hizmete açılacak ve atıl durumda bulunan hazine arazileri tarımsal üretime açılacak. Bu güzel ve yerinde bir karar diye düşünüyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde yürütülen süreç, Bilim Kurulunun sağladığı uzman katkısıyla yetkin ve bilimsel bir temele oturtulmaktadır. Sağlık Bakanlığının temin ettiği maskelerin 20-65 yaş arası vatandaşlara ücretsiz dağıtılması kararı yine Türkiye genelinde uygulamaya konulmaya başlandı.

Bununla birlikte, ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ yardım kampanyası eşi görülmemiş bir dayanışma örneği göstermektedir. Bu tarihi dönemi, toplum olarak kenetlenme duygusu içinde, ilan edilen tedbirlere ve sosyal mesafeye dikkat ederek ve paniğe kapılmadan geçirmek gerekmektedir.

Evde ki kumbarasından tutun, köyde ahırında ki tosunundan çıkın. 7’den 70’e herkesin destek verdiği ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ kampanyasında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sahipsiz olmadığını bir kez daha ortaya koydu. Böyle bir milletin başında ki Devletimiz, mücbir durumda kalan onlarca başka başka devletlere de el uzattı ve uzatmaya da devam ediyor.

Başta da işte bu yüzden dedim. Türk Milleti var oluşandan günümüze kadar, dili, dini, ırkı, inancı, tebası ne olursa olsun her türlü felaket karşısında insan ve inanç ayrımı yapmadan herkesin imdadına imkanları ölçüsünde yetişen bir devlet olma özelliğini bir kez daha dünyaya kanıtlamıştır. Ne Mutlu Türküm Diyene… Var olasın kara gün dostu Türkiyem.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları