HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ÖNÜMÜZ KIŞ YA… TAHAMMÜL ETMELİYİZ!

26 Eylül 2016 Pazartesi Saat: 09:36

Ordu’da son aylarda yapılan alt yapı çalışmaları zaman zaman vatandaşları çileden çıkarıyor. Bu tür manzaraları görünce ben içimden çıkın kardeşim, çıkın çileden diyorum.

Alt yapı çalışmaları ile birlikte asfalt ve kaldırım çalışmaları da beraberinde yapılıyor. Ortaya çıkan molozlar, ortada bırakılan kalıntılar yaya ve araç sürücülerine zor anlar yaşatsa da, ben başlatılan çalışmaların özellikle bu aylarda bir an önce tamamlanmasını bekliyorum.

Büyükşehir ve Altınordu belediyelerinin 2017 yılı sonuna kadar taahhüt de bulundukları alt yapı, içme suyu, asfalt ve kaldırım gibi çalışmalarının özellikle bu aylarda yapılması yerinde bir çalışma olduğunu hatırlatmakta yarar görüyorum. Çünkü önümüz kış ve bu kışta önceki yıllarda olduğu gibi biraz çetin geçecek. O yüzden ellemeyin adamları kardeşim. Çalışabildikleri kadar çalışsınlar. Olan ayakkabılarımıza oluyor, paçalarımıza oluyor da ne yapalım artık tahammül gösterip katlanmaktan başka da çaremiz mi var? Değil mi?

Çalışana gölge etmek olur mu?

HALA ÖĞRENEMEDİK…

Ordu’da kırmızı ışıkta Ambulansa yol vermeyi hala öğrenemedik gitti. Son hafta ve günlerde sıkça tanık olduğum bir olay ambulansa kırmızı ışıkta yol açılıp da yol verilmemesini inanın ben yalnız Ordu’da görüyorum.

Yahu bu trafik kurallarını, TEDES medes, mobesa ve radar sistemleri size kırmızı ışıkta ambulansa yol verirseniz cezamı kesiyoruz diyor Allah aşkına. Biraz bilinçli sürücü vasfınızı kazanırsanız çok iyi olur.

O ambulans unutmayın bir gün size de lazım olabilir. Sağlıkta saniyelerin bile önemini bilmeyen kadın-erkek direksiyon başına geçmesin arkadaş. Lütfen bu konuda artık hassas ve duyarlı olalım.

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları