HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SAHİP ÇIKIN!

25 Haziran 2021 Cuma Saat: 07:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün milletvekillerinin kulağına iki tane küpe taktı. Birincisi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından başlatılan Yeni Anayasa çalışmaları süreci, ikincisi de milletle sık sık bir araya gelmeleri oldu.

Birincisine diyecek bir şeyim yokta ikincisi ortada zaten. Ordu’dan örnek vereyim mi? Ordu’da vekil yüzü gören Hacca gitmiş kadar oluyor Vallahi. Çok şükür hepsi Mecliste, vatan, millet, Sakarya, kim tutar onları ki?

Evet, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından da anladım ki, Yeni Anayasa’ya ayrı bir titizlik gösteriliyor. Bu hassasiyete kendi adıma sevindim. Çünkü Türkiye'de sürekli olarak bir sivil anayasa arayışı var ve sürüyor da.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunun gerçekleşmemiş olmasının kabul edemeyeceğini söylemesinden dolayı görülüyor ki, Türkiye'nin muhakkak suretle sivil bir anayasa sahip olması gerekiyor.

Hem AK Parti'nin hem Cumhur İttifakı'nın güçlü bir şekilde buna sahip çıkarak ve bu dönemde siyasette görev yapan herkesin gelecek nesillere bir borç olarak bu yeni anayasa meselesini hayata geçirmesi gerekmiyor mu?

Bence AK Parti’nin içinde bulunduğumuz bu kritik dönemde kenetlendiği ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile birlikte kol kola girerek Yeni Anayasa’yı Türk Gençliğine miras bırakması olacaktır. Şimdiden İnşallah hayırlara vesile olacak bir Anayasamız olur diyorum. Vekiller sürece sahip çıkabilirlerse tabi…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları