HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

IBAN DA IBAN…

16 Ağustos 2021 Pazartesi Saat: 10:30

Yaşanan yangın ve sel afetlerinden sonra sosyal medya arsız ve yüzsüzlerine bu kez de, devlet kanalı ile açılan IBAN hesaplarına yapılacak olan yardımlar malzeme konusu oldu. Neymiş efendim, Rize Valisi 4 milyonluk araç biniyormuş da onun açtığı IBAN hesabına biz niye yardım yapalım diye.

Efendim toplanan deprem paraları neredeymiş, toplanan vergiler neredeymiş falan filan. Zırvalıkların biri bin para. 50 yıldır terörle mücadeleye aktarılan kaynaklar unutuldu. 50 yıldır iç ve dış tehditlere karşı halen daha sürdürdüğümüz mücadeleler unutuldu. 50 yıldır başımıza gelen onlarca deprem, yangın ve afetler unutuldu.

Unutuldu değil mi? Sosyal medya arsız ve yüzsüzleri unutuldu. O oturma organlarınızı klavyenin karşısına çöktürüp sallamak kolay tabi. Ama sorsam ülke kaynakları nelerdir? Nelerden gelir nelerden gider kalemleri olur? Sorsam bön bön yüzüme bakarsınız. Bu arada eğitime ve sağlığa 50 yıldır harcanan kalemlerde unutuldu değil mi?

Daha düne kadar yaşadığınız şehirlerde 2 aracın bile yan yana geçemediği kör noktalar bile sıfır asfalta kavuştu. Bu harcamalar gökten de inmiyor değil mi? Öyle ya size göre Allah gökten zembille para yağdırıyor, sizin anlayışınıza göre de gelmiş geçmiş hükümetler bu zembille gelen parayı yandaşlarına peşkeş çekmiş çekmeye de devam ediyorlarmış. Size göre böyle değil mi?

Dediğinizi duyar gibiyim. Görevleri mecbur yapacaklar diye… Evet görevleri ama görmediğiniz veya görmek istemediğiniz bir şey var ise şimdi birileri o görevleri can siperhane yerine getiriyor. Şişseniz de, patlasanız da devlet işinin başında. Ha şunu da bakın açık yüreklilikle söylüyorum. Ortada bir kusur, bir kabahat, bir ihmal söz konusu olur ise, hesabı da mutlaka sorulmalıdır.

Devlet, kimsenin babasının çiftliği değil. Bunu da herkes kafasına iyice yerleştirsin. Devlet, milleti için, millet de bayrağı ve devletinin bekası için vardır. Bunu bilir bunu söylerim. Siz varın yardım etmeyin. Sizin zihniyetinizde ki yardımlara Asil Türk Milletinin ve Devletinin de emin olun ihtiyacı yoktur. Sizin gibi düşünenlerin de ben hem Türklüğünden hem de Müslümanlığından şüphe ederim.

Alparslan’ın, Ertuğrul Gazinin torunları olan bizler, Anadolu’da Hacı Bektaş Velinin, Yunus’un, Pir Sultan Abdal’ın, Aşık Veysel’in, Köroğlu’nun, Dadaloğlu’nun devamı olan bizler, sizlere tutturduğunuz gaydanın cevabını da hesabını da soracaktır elbet. Siz IBAN DA IBAN gaydanıza şimdilik devam edin bakalım…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları