HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

ALT GEÇİDE DİKKAT!!

18 Ağustos 2021 Çarşamba Saat: 09:27

Ordu’da yani Altınordu ilçemizde bir tane alt geçidimiz var. Önceden her iki taraftan ve içeriden 24 saat burası kameralarla gözetleniyordu. Öyle sanıyorum ki bu aralar şimdi kameralar devre dışı gibi görünüyor.

Peki nereden anladın bunu? Diye soracak olursanız. Alt geçidin içerisine girdiğinizde sizlerde benim gibi aynı fikre kapılırsınız. Duvarlar komple acayip acayip yazılarla kaplanmış ve boyanmış. İçerisi de pislikten geçilmiyor.

Kameralar aktif olduğu zamanlarda bu şehir magandaları bu kadar cüret davranamıyorlardı. Görülen olumsuzluklara emniyet güçleri hemen müdahale edebiliyor. Görsel kirliliklerde de belediyeye haber verilip, görsel kirliliğe de müdahale ediliyordu.

Yaptığım bir araştırmada ise, akşamları yani saat 21.00’den sonra da bu alt geçidi kullanmak pek tekin değilmiş. Okullar bölgesine de yakın olduğu için aileler ve kız öğrencileri gördükleri manzara karşısında şimdiden tedirgin olmaya başlamışlar bile.

Burada denetimlerin sık aralıklarla yapılması artık farz olmuş. Benden ilgililere şimdiden söylemesi, tedbirleri alın, denetimleri artırın. Ayrıca buranın ilgili belediye tarafından ivedi bir şekilde temizlenerek vatandaşın kullanımına sunması gerekmektedir.

Hazır alt geçitten bahsetmişken, eski otogarın önüne de vatandaşların bir alt geçit taleplerini daha önceki ‘geçit var ışık yok’ başlıklı köşe yazımda gündeme getirmiştim. Tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Burada karşıdan karşıya yaya geçişlerinde kesinlikle yayalar için can güvenliği yok.

Derhal Rus Pazarından yeni Emniyet hizmet binası önüne kadar bir tane, bir diğeri ise eski otogarın önüne olmak üzere iki tane alt geçide ihtiyacımız var.

Bunu Karayollarımı yapar, belediyeler mi yapar? Bilemiyorum. Ama bildiğim tek şey, bu iki alt geçit ihtiyacının bir an önce tesis edilmesi gereğidir.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları