HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

SAHİ YALANIN TADI TUZU NASIL BİR ŞEY???

20 Ağustos 2021 Cuma Saat: 23:38

Ben bütün bunca yalanları nasıl yedim? İşte bu yüzdendir yılgınlıklarım, bezginliklerim, kırgınlıklarım ve küskünlüklerim. O yüzden, Allah'tan başka kimseden medet ummuyorum. O'ki kurban olduğum Allah'ım, bir kapıyı kapattıysa bir bildiği vardır...

Her sabah ezanında bana yeni bir kapı, yeni bir gün, yeni bir sayfa açılıyorsa, Ne mutlu bana. Ben günün getirdikleriyle yalnızlık sahanımda, tasımda da şükürü bilirim... Bilirim de şu yalanları nasıl yediğimi, hangi ara, hangi kaş ile göz arasında yediğimi bilemedim gitti bir türlü.

Sahi yalanın tadı, tuzu, ekşilisi, baharatlısı nasıl bir şey???

Onca felaketin onca acının peşinden şimdide Afganlara sardık. İktidar ayrı telde, muhalefet ayrı telde değil mi? Birbirlerini karalayıp duruyorlar. Bugünlerde de moda oldu zaten. Senin zamanında, bizim zamanımızda. Zaman dilimi ne olursa olsun kimse kendine toz kondurmuyor.

Millet saf ya, millet balık hafızalı çabuk unutur ya, üç gün sonra bu da geçer ya, Allah beterinden korusun deriz ya. Bakalım daha başımıza neler gelecek. Bu arada şu Afganistan meselesini de kaleme almaya başladım. Hafta başında İnşallah paylaşmış olacağım.

Sonuç olarak 54 yıllık ömrümde düşünüyorum da bizi bugüne kadar acaba kimler yönetmiş? Bugün kimler yönetiyor? Biz bu hale nasıl geldik? demekten kendimi alamıyorum. Beni bu düşünceye sevk eden de iktidar ve muhalefetin birbirlerine attıkları karalamalar, başlattıkları kampanyalar ve tabi ki de troller.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları