HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

TEŞEKKÜRLER EMNİYET!

10 Eylül 2021 Cuma Saat: 21:49

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla mercek altına aldığım okul servisleri ve bu servislerde görev yapan şoförlerin yeterliliği durumu tam elimde iken yüreğime su serpen bir çalışma da Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geldi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından okul servis şoförlerine yönelik bilgilendirici seminer düzenlendiğinin haberini alınca içimden kocaman bir teşekkür geçirdim. Geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntılar hala hafızalarımızda dururken bu seneye de aynı tereddütleri yaşamadan girmek istememiz de pek doğal değil mi?

Ordu’da pandemi sürecinde yaklaşık bir buçuk yıldır kapalı olan okullar, yeni eğitim ve öğretim yılına bu hafta başı itibarıyla nihayet start verdi. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer ile şoförlerin uyması gereken kurallar, pandemi tedbirleri, seyir halinde alınması gereken tedbirler ve çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Edindiğim bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Mehmet Ali Garip, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek eğitim ve öğretim yılındaki çalışmaların daha düzenli olması için servis şoförlerine yönelik bilgilendirici seminer gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda uyulması gereken kurallar ve yönetmeliklere ilişkin servisçilerin bilgilendirildiğini aktarmış.

Seminerde ayrıca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Yavuz ise pandemi kurallarına uymanın önemine dikkat çekmiş. Yavuz’da toplantıda okulların yeniden kapanmaması için servisçilere ve bilhassa okul öğrencilerinin taşınmasında uyulması gereken kuralların açıklanacağını anımsatarak burada herkesin çalışanlar olarak bir görev ve sorumluluklarının olduğunu söylemiş.

Yavuz, ayrıca okulların yeniden kapanmaması için çalışmalar yapmak zorunda olduklarını bu kapsamda İçişleri Bakanlığının da gönderdiği genelgeler üzerinden bu genelgelere hep birlikte uyulmasının kaçınılmaz olduğunu dile getirmiş.

Bu konuda ki hassasiyeti elden bırakmayacağına inandığım Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ediyor ve ortaya konulacak kural ve tedbirlerin denetimlerinin de sık aralıklarla yapmasını arzu ettiğim Şoförler ve Otomobilciler Odasına da çalışmalarında başarılar diliyorum.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları