HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

HALA NEYİN PEŞİNDESİNİZ?

13 Eylül 2021 Pazartesi Saat: 09:51

Şu Ünyecilik, Fatsacılık, Orduculuk hala dillerinden düşmedi gitti şu bizim yerel basının. Arkadaş ne zaman birlik ve beraberlik tesis ederek bir araya gelsek başlıyorlar hemen Fatsa’ya şu olmuşta, Ünye’ye bu olmuşta eee Altınordu’ya da şu olmuşta bizde neden yok diye mızmızlanmaya.

Yahu arkadaşlar, devlet hiç il, ilçe ayrımı yapar mı? Devlet yatırımlarında ve yerel yönetimlerin yatırımlarında böyle bir ayrımcılık söz konusu olur mu? Allah aşkına biraz el insaf biraz da Allah korkusu değil mi? Ayıptır günahtır. Ne zaman kardeş kardeş aramıza alıp davet etsek, pişkin pişkin başlıyorsunuz ayrımcılığa.

Son olarak Büyükşehir Belediyesinin, Ordu basınına çalışmaları hakkında verdiği brifingde soru cevap bölümünde yaşandı bu ayrımcılık olayı. Dinden imandan çıkmamak için kendimi zor tuttum. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e duyduğum saygıdan ve nazik ev sahipliğinden dolayı da salonu terk etmemek için kendime zor hakim oldum.

Etmeyin eylemeyin biraz edep biraz da haya diyorum. Vali çağırsa davet etse aynısınız. Büyükşehir çağırsa yine aynısınız. Ve en önemlisi de her zaman böylesiniz. Arkadaşlar milletin böyle bir derdi yok iken sahi siz hala neyin peşindesiniz?

Ne bir Altınordulunun, Ünyeli ile ve Fatsalı ile hiçbir derdi yok iken, ne bir Fatsalının, Altınordulu ve Ünyeli ile ne de bir Ünyelinin, Fatsalı ve Altınordulu ile bir derdi bir sorunu yok iken gerçekten siz hala neyin peşinde ve neyin kafasını yaşıyorsunuz? Bana da bir söyleyin bakalım…

Buradan son bir defa daha söylüyorum. Eğer bir daha bir araya geldiğimizde böyle bir ayrımcılığa, böyle bir nifakçılığa meydan verip sebep olursanız, en büyük hışımı benden alırsınız ve neye uğradığınıza öyle bir şaşırırsınız ki, artık soluğu nerede alırsınız bilmiyorum. Her şey bitti sanki heriflerin zoruna bakın hele…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları