HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

NE OLDU?

15 Eylül 2021 Çarşamba Saat: 10:04

Pandemi sürecinde asgari ücretin altında ve 2 bin TL’nin altında geçimlerini temin etmeye çalışan vatandaşlara, hükümet pandemi destek yardımında bulunuyordu.

 

Bu miktar ise Bin TL idi. Bazıları bir kez, bazıları birkaç kez, bazıları da hiç alamadıkları bu desteğin Mayıs ayından beri durdurulduğunu ve ödemelerin yapılmadığını iddia ediyorlar. Söz konusu destek ödemeleri kaldırıldı mı? Ne oldu?

--------------

Kredi kartı veya kredi borçları yüzünden yasal takibe veya icraya düşen vatandaşların hükümetten bir defaya mahsus beklediği sicil affı konusunda ki çalışmalar Ne oldu? Böyle bir çalışmanın yapılması en azından düşünülüyor mu?

----------------

Asgari ücret ve 2 bin liranın altında emekli maaşı alan SGK emeklilerinin maaşlarında ki düzenlemeler ve refah paylarının iyileştirilmesi için atılacak olan adımlara ne oldu?

----------------

Altın çıldırdı, döviz arkasına bile bakmıyor. Enflasyon rakamları uçuşta, iniş panelleri bir türlü açılmıyor, işsizlik, açlık ve yoksulluk sınırı mesafe tanımıyor. Ekonomik krizin önüne geçilmesi için daha ne kadar beklenecek? Bu hamleleri atılması için neyi bekliyoruz? Ne oldu?

----------------

Şiddet, taciz, tecavüz, hırsızlık, istismarlı dilencilik ve trafikte cezaların caydırıcı olması için beklediğimiz çalışmalar hala gün yüzüne çıkmadı. Bu hususlarda elinizi, kolunuzu bağlayan nedir? Sahi ne oldu?

----------------

EYT, 3600 ve İntibak’ı sormayacağım. Seçim malzemeleri olacağı apaçık belli zaten değil mi? Milyonları ilgilendiren bu konuda ne oldu da çark edildi? Gündemden ivedilikle çekildi neden?

-----------------

Göçmen ve mültecilerin kademeli olarak ülkelerine geri gönderilmesi için çalışmalara başlanacağı söylenilmişti. Görünen köyde bu göçmen ve mültecilerin hiç te böyle bir niyet içerisinde olmadıkları gözleniyor. Bu önemli konuda da adımlar yavaşlatıldı gibi ne oldu?

-----------------

Aganigi naganigi demeyi biliyorsunuz. Üretici adına fiyata gelince sağırlaşıyoruz. Fındık fiyatı yükselişe geçecek mi? Geçmeyecek mi? Bakın serbest piyasa üreticiye abalı abalı vuruyor. Sizde durum nedir? Sizin yaftanıza ne oldu?

-------------------

Sevgili okurlarımız, Ne oldu? diye beklediğiniz sorun, talep ve istekleriniz var ise yazın [email protected] a bende seve seve paylaşayım. Bugünlük benden bu kadar.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları