HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

HALA KÜRT SORUNU VAR DİYORLAR…

22 Eylül 2021 Çarşamba Saat: 09:23

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu ülkede Kürt sorununu oturup HDP ile çözmemiz gerekiyor diye oturup akıl vermiş. Peki senin HDP dediğin kim? Sayın Kılıçdaroğlu.

Bebek katili, senin askerini, polisini, doktorunu, hemşireni, öğretmenini, şantiyelerde çalışan işçileri öldüren, toprağına, bayrağına göz diken PKK’nın siyasi ayağı HDP’mi? Bak ağzından kaçırdın, çözüm yeri İmralı’yı gösterdiler sana değil mi?

Sayın Kılıçdaroğlu şimdi soruyorum sana. Bu Kürt kardeşlerim hayırdır, Türkiye’de eğitimden mi mahrumlar? Sağlık hizmeti mi alamıyorlar? Yerlerinden, yurtlarından kovan mı var? İnanç ve ibadet özgürlüğünden mi yoksunlar? Ebe, hemşire, öğretmen, memur, işçi, doktor, vekil, müzisyen, sanatçı mı olamıyorlar? vs. vs. vs.

Bu Kürt kardeşlerim acaba hangi temel hak ve özgürlüklerden mahrumlar? Neyin sorununu veya sorunlarını yaşıyorlar? Bir söyler misin Allah aşkına bunlar sana göre neyin sorununu yaşıyorlar. Bana aklı selim bir tane Kürt sorunu söyle, Vallahi oturup dişimi kırmazsam namerdim.

Yoksa bunların sorunu, şehitlerimin kanla yıkadığı bu topraklardan toprak talebi olmasın acaba? Hakiki Kürt kardeşlerimizin böyle bir talebi de yok zaten bilesin. Elin Ermenisinin kurduğu ASALA’nın devamı Ermeni bozuntusu PKK’nın talebini Kürtlere yamamaya çalışman şık olmadı.

Ben Kürtleri ve Kürt kardeşlerimizi çok iyi tanıyan ve bilen biriyim. Çokta sevdiğim, saydığım, saygı duyduğum insanlar var. Canını sıkılan bu ülkede oturup kalkıp, yok Kürt sorunu var, yok Alevi sorunu var, yok şu, yok bu derse ve demeye de devam ederse, bu iş böyle gitmez bilesin. 

Bir Beşiktaş, Fener, Galatasaray kadar taraftar seçmeni olan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ve miras bıraktığı Cumhuriyet Halk Partisinin en başında ki isme bu açıklama ve teklifi hiç ama hiç yakışmadı.

 

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları