HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

NEDİR BU PKK-HDP SEVİCİLİĞİ?

25 Eylül 2021 Cumartesi

Hayret ve ibretlik oldu yine siyaset. Hele şu ana muhalefet partisi CHP tam hayretlik tam ibretlik oldu. Yahu birden ayranları kabarıp bir HDP seviciliğine büründüler ki, sormayın gitsin. Meğer CHP içinde ne kadar çok PKK’lı varmış meğer de meğer.

Sözde PKK yandaşı CHP’li vekillerden tutun il ilçe başkanlarından çıkın. Hepsinin hesabında kitabında Vallahi oydan başka bir şey yok. Neymiş efendim PKK’lı HDP’nin 7 milyon oyu varmışta, taliplermiş te, bir sorun ismi bulup, kılıfını hazırlayıp, sevecenlikle işi götürmekmiş te maksat, anam bir görseniz ne hesaplar ne hesaplar.

Sorunun adı iki kelime, “KÜRT SORUNU” oluvermiş. Çözüm de İmralı ile CHP uzlaşması arasında olmalı zihniyetini doğurmuş. Hal böyle olunca densiz bir CHP’li vekilde çıkıp, Demirtaş, İnşallah Cumhurbaşkanı oluverir diye yumurtlayıvermiş. Adama partiden, sen ne diyorsun kardeşim diyen de, hesap soranda hala olmadı. Olmazda zaten beklemiyorum.

Bebek katili Aponun heykelini dikeceğiz diyen Demirtaş’ı, İnşallah Cumhurbaşkanı olur diyen CHP nin sözde milletvekili derhal partisinden ihraç edilmelidir derhal. CHP de pirinç artık ayıklanmalıdır. Bu vebal ile kalırsa millet ittifakının oyu da helal değildir.

Her geçen gün su alan gittikçe batan Kılıçdaroğlu'nun CHP’si artık özüne dönmelidir. Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin teröristlerle pazarlık yaptığı hangi dönemde görülmüştür.

Şaşkın ördek rolünü oynamaya devam eden Kılıçdaroğluna, CHP’liler gereken cevabı vermelidir. Zira CHP’nin hali hayra alamet olmaz bilesiniz. Nedir siz de ki bu PKK-HDP seviciliği nedir? Allah aşkına…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları