HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer

Şafak DELİÇAKAR

Şafak DELİÇAKAR

CUMHUR PARMAK ISIRTIYOR! MİLLET NEREDE?

30 Eylül 2021 Perşembe Saat: 09:43

Bugünlerde sadece ekonomi ve terör konularında beslenmeye çalışan siyasi partiler artık tam tabanı unuttular derken sahaya Cumhur İttifakının inmesi ve tabana kulak vermeye başlaması yeni bir hareketin doğacağının sinyalini vereceğini hissettirmeye başladı.

Biz gazeteciler yalnız yerel değil, ülke gündemini de yakından takip ettiğimiz için siyasi partilerin çalışma ve faaliyetlerini de gözlemlemek durumunda kalıyoruz. Ulusal Basının saha çalışmalarında ne hikmetse Cumhur İttifakına olan ilginin bir iki tık daha önde olduğunu görmekteyiz.

Bakın size Ordu’dan da bir örnek vereyim. Altınordu ilçemiz ile birlikte 19 ilçenin tamamında en çok tabana inen kesimin Cumhur İttifakı olduğunu tespit ettik. Yaptığımız araştırma ve anketlerde ise Millet İttifakından saha da en çok çalışan ve faaliyet sürdüren partinin ise İYİ Parti olduğu söyleniyor.

Esnafından vatandaşına kadar, “Cumhur parmak ısırtıyor be abi de! Bu Millet nerede? Ne yapıyor?” Diye sormaktan da kendilerini alamıyorlar. Bakın bunu ben söylemiyorum. Ordulular söylüyor. Sahaya inmeden, sahadan ayrılan ve kopan siyasi partilerin akıbetinin ne olduğunu söylememe gerek yok her halde.

Bunca yıllık siyasi tecrübe dayanarak ne bileyim bunca sıkıntı, bunca dert, bunca çile arasında saha da hala Cumhur deniliyorsa, Milletin oturup bir değil, bin defa düşünmesi lazım değil mi? Milletin İYİ’si İYİ’de kalanı ne yapar? Neye yarar? Ne iş yapar? Takdiri yine millet verecektir.

Bize de, Milletin takdir ettiği Cumhuru kutlamak ve tebrik etmek düşer. Demek ki insana dokunabilmek bu kadar önemliymiş. İşiniz, mesleğiniz, yaşam tarz ve şekliniz ne olursa olsun işte insana dokunabilmenin mükafatını siyasette olsa her alanda alabiliyorsunuz. Gayrı bundan sonrasını dokunamayanlar düşünsün.

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları